La Hire Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Zainstalowałem J2SE 5.0 Update 6 i środowisko IDE NetBeans 5.0. Udało mi się już skompilować prosty program typu "Hello Java". Problem polega na tym, że zawartość okien (najbardziej oczywiście litery) jest dziwnie zamazana. Czasami są to niektóre obszary, a czasami wszystko. Tak to wygląda: choose Tools jest zamazane, a Template Manager wyraźne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 zupełnie jakbym patrzył na obraz LCD.. ale czemu tak jest w systemie t nie mam pojęcia... Wygląda to na jakiś antyaliasing liter czy cos... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
La Hire Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Na załączonym zrzucie ekranu tylko niektóre obszary były nieostre. Chwilę później, po przesunięciu kursora myszy nad całym tekstem (kodem), już wszystko stało się nieostre. Podobnie przy otwarciu właściwości Javy (ikona Java w Panelu Sterowania) - tylko to okno jest nieostre, reszta w porządku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 faktycznie dziwne... :) nie widziałem nigdy nic takiego... a jesli już to to byłą wina monitora LCD... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...