_bartx Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Tydzień temu zrobiłem formata. Jestem w sieci osiedlowej - internet radiowy. No i tak jak przed formatem wszystko chodziło, tak po formacie net nie chodzi tzn. chodzi tylko gg z przerwami, strony wcale, a maile tak powoli, ze nic nie idzie wysłać. Przyjechał gościu z serwisu z innym kompem, podłączył wtyczkę z mojego kompa - u niego chodzi. Tak więc net chodzi, sygnał jest dostarczony, a mi przyszło bujać sie z problemem.. Poleceniem ping sprawdziłem sygnał - na brame, na dns i na strony (wszystko mam wpisane dobrze- ip, dnsy itp.) Na brame idzie bez problemu, ale na dnsy i strony są straszne opóźnienia i duże straty - przepuści najwyżej 5-6 pakietów i strata. W kompie raczej jest wszystko dobrze. Mam 2 dyski, sformatowałem tylko c, dane na d zostawiłem. Czy to może być wirus/robak albo inne coś co znajduje sie na drugim dysku i uruchomiło się razem z formatem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 NOD32 + Microsoft Antispyware <- Od tego bym zaczął :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=151728 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...