rados Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Potrzebuje nowgo kompa bo stary sie rozwalil do konca i zastanawiam sie czy Sempron (64 bit) jest duzo wydajniejszy od P3. Mam mało kasy. Kompa nowego kupuje co 5 - 8 lat więc ma długo służyć. Mam 600 zł ale mogę dozbierać do 1000. Jak kupie P3 to zostanie jeszcze na wymarzonego tela czyli n-gage QD a to ma lepszą grafę niż mój teraźniejszy komp :P. Doradźcie bo niemogę się zdecydować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 (edytowane) nie kupuj n-gage QD bo to zwalony telefon. Jeśli n-gage to tylko classic. Za 1000zł to spokojnie złożysz jakiegos kompa na s754 ale nie bedzie to super wydajna machina, na której bedziesz mógł pograć w najnowsze gry. Sempron jest lepszy od PIII, wiec nie ma sie nad czym zastanawiac w tej sprawie. Osobiscie wolalbym miec nowego kompa, bo telefon predzej czy pozniej sie kiedys znudzi :) Edytowane 17 Lutego 2006 przez sigard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Standardowo : Sempron 3000 oem 380 zł Asrock dual sata II s.939 220 zł I freezer 64 pro ok...60 zł ... spokojnie ssie zmiescisz i masz dobrego kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...