Skocz do zawartości
nogaj

Problem Z Kompem

Rekomendowane odpowiedzi

Mój sprzęt to

Sempron 3000+ s.939

Pentagram QVC-100 Cu+

Asrock K8 Dual SataII Agp pci-e

1024 DDR Goodram

Point of View Geforce 7800GT 256mb

Mam mały problem ponieważ na 3dmarku03 nawet jak mam wszystko wyłączone a rozdzialka na 1024x768 to w 3 i 4 tescie tekstury gubią kolory( różowy, zielony itp) i wtedy najczęściej się komp wiesza. TO samo mam czasem w grach np. NFS:MW. Wie ktoś może co może być przyczyną. W 3dmarku03 mam tylko 11-12 tysiecy pkt;/ Stery najnowsze89.98 forceware ale na tych z plytki do grafy jest to samo. Karta raczej się nie przegrzewa( gdy włączam kompa po tym jak sie zacina na marku to temp okolo 55-52 stopnie a w stanie spoczynku ok 42). Ani grafa, ani sempron ani pamięci nie były podkręcane ! Jeśli ma ktoś jakiś pomysł proszę o rady i pomoc :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

że tak sobie zapytam - jaki masz zasilacz :) ?

a karta owszem może się przegrzewać, podczas testów temperatura jest na niej o wiele wyższa niż po ponownym uruchomieniu kompa, spróbuj zapewnić jakiś przewiew w budzie albo najlepiej dodatkowy nawiew na kartę. zajrzyj jeszcze do menadżera urządzeń czy nie jakichś konfliktów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi