K@amil 20 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 (edytowane) Tak jak w temacie.....Mam Abita i zamiar kupic dysk SATA II tylko że na płycie mam (chyba zwykłe SATA)więc pytam czy ten dysk mi podejdzie ? SZukałem na forum, ale nieznalazłem odpowiedzi na pytanie. Więc prosze o pomoc Edytowane 17 Lutego 2006 przez K@amil 20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Nie znam tej plyty, ale jesli jestes pewnien ze ta plyta obsluguje SATAI to nic nie stoi na przeszkodzie by podlaczyc dysk SATAII...Wystarczy ustawic odpowiednio zworke.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerox Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Też zamierzam kupić dysk Serial ATA-II i mam tę samą płytę. Ona bez problemu obsługuje to pierwsze Serial ATA, nie wiem jak będzie z tym nowym, boję się że mogą się pojawić jakieś komplikacje, jak to zwykle bywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) płyta obsługuje jedynie SATA 150, z podłączeniem dysku ATA II na pewno nie będzie problemu Edytowane 25 Lutego 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerox Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 płyta obsługuje jedynie SATA 150, z podłączeniem dysku ATA II na pewno nie będzieMasz na myśli "na pewno nie będzie działać" czy może też "na pewno nie będzie problemów" Nie wiem jak mam to rozumieć bo nie dokończyłeś zdania :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Masz na myśli "na pewno nie będzie działać" czy może też "na pewno nie będzie problemów" Nie wiem jak mam to rozumieć bo nie dokończyłeś zdania :huh: (...) nie będzie problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...