zawilczak Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 (edytowane) mam problem i może jaki dobry ludek mi podpowie :) , otóż jak usunąć błedny wpis z: opcje folderów/typy plików/edytowanie typów plików/ Opcje "edytuj" i "usuń" są nieaktywne. Druga partycja otwierała mi się: "naprawa poczty" :lol: jak to powywalać? Edytowane 17 Lutego 2006 przez zawilczak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 mam problem i może jaki dobry ludek mi podpowie :) , otóż jak usunąć błedny wpis z: opcje folderów/typy plików/edytowanie typów plików/ Opcje "edytuj" i "usuń" są nieaktywne. Druga partycja otwierała mi się: "naprawa poczty" :lol: jak to powywalać? czy nie aktywne są również guziki "Zaawansowane" i "Zmień", jak tak to prawdopodobnie pracujesz na koncie z odgraniczeniami i aby zmienić, musisz za logować się na konto administratora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawilczak Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 czy nie aktywne są również guziki "Zaawansowane" i "Zmień", jak tak to prawdopodobnie pracujesz na koncie z odgraniczeniami i aby zmienić, musisz za logować się na konto administratora Jest aktywny przycisk zaawansowane i tam właśnie (w edycjii typów plików) chce dokonać zmiany usunąć, ale ten jak i przycisk edytowania jest niaktywny. Loguje sie jako administrator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...