Ogniomistrz Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Przymierzam się do zakupu tego urządzonka: v mouse I tu pojawia się jakże dramatyczne pytanie: czy warto? Czy ktoś miał z tym czymś styczność? Mam zamiar korzystać z tego czegoś w pracy z gimpem, photoshopem itp itd, amatorskiej oczywiście :D Myszka nie zaspokaja moich potrzeb, a tablet jakoś mi nie leży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenot Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Ja bym tego nie brał. Za tą kasę kupiłbym jakąś lepszą mysz. Tablet za 85 złotych nie może być dobry. Kiedyś sam się zastanawiałem nad zakupem tabletu, ale z wypowiedzi użytkowników - tablet, który kosztuje poniżej 300 zł do niczego się nie nadaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogniomistrz Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Tak wiem tablety za taką cenę to do niczego się nie nadają, ale to nie jest tablet tylko jakby myszka optyczna w kształcie długopisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...