Skocz do zawartości
Nawi

Bateria Li-poli Czy Li-ion Do Noki 3310

Rekomendowane odpowiedzi

ktora jest lepsza: Litowo-Polimerowa czy Litowo-jonowa, przedewszystkim chodzi mi o to zeby dlugo trzymala i mozna bylo ja doladowac w kazdej chwili nawet jak sa 2 kreski i zeby mi po jakims czasie czas dzialania sie nie skrocil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Litowo-jonowa. W przypadku 3310 polimerowa sie nie sprawdzi bo sam telefon nie jest przystosowany do pracy z takiego typu bateria. Bedzie oczywiscie dzialal, ale bez zadnych rewelacji. Oba typy baterii mozesz doladowywac w dowolnym momencie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Li-Ion. Tylko nie kupuj tandety (Foof, Forever itp) bo zaraz padnie choćby miała 2000mAh

O ile mi wiadomo to te firmy do tego modelu nie robia baterii wiekszych niz 1300mAh. Szczerze mowiac w ogole nie widzialem baterii wiekszej niz 1600mAh, a wszystkie reklamowane jako wypasione i dlugo trzymajace nie mialy nawet polowy pojemnosci o ktorej tak szumnie informuje producent. W przypadku 3310 Foof sprawuje sie srednio, ale Forever potrafi przetrzymac okres gwrancji czyli 12 miesiecy i dziala bez wiekszych problemow. Mozna jeszcze rozwazyc zakup MaxPowera, ale sprawa wyglada tutaj podobnie jak w przypadku Foofa. Wszystko zalezy od konkretnego egzemplarza. Innego wyboru, pomijac kupno oryginalnej baterii poprostu nie ma.

Edytowane przez KrzychuG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi