Nawi Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 ktora jest lepsza: Litowo-Polimerowa czy Litowo-jonowa, przedewszystkim chodzi mi o to zeby dlugo trzymala i mozna bylo ja doladowac w kazdej chwili nawet jak sa 2 kreski i zeby mi po jakims czasie czas dzialania sie nie skrocil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Litowo-jonowa. W przypadku 3310 polimerowa sie nie sprawdzi bo sam telefon nie jest przystosowany do pracy z takiego typu bateria. Bedzie oczywiscie dzialal, ale bez zadnych rewelacji. Oba typy baterii mozesz doladowywac w dowolnym momencie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 (edytowane) Na 1200 mHA li-ion moja jeżdziła tydzień bez ładowania :) Edytowane 18 Lutego 2006 przez cyrkiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanq33 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Li-Ion. Tylko nie kupuj tandety (Foof, Forever itp) bo zaraz padnie choćby miała 2000mAh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nawi Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 no dobra a jaka baterie byscie mi polecili na allegro gdyz tam mam zamiar kupowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 (edytowane) Li-Ion. Tylko nie kupuj tandety (Foof, Forever itp) bo zaraz padnie choćby miała 2000mAh O ile mi wiadomo to te firmy do tego modelu nie robia baterii wiekszych niz 1300mAh. Szczerze mowiac w ogole nie widzialem baterii wiekszej niz 1600mAh, a wszystkie reklamowane jako wypasione i dlugo trzymajace nie mialy nawet polowy pojemnosci o ktorej tak szumnie informuje producent. W przypadku 3310 Foof sprawuje sie srednio, ale Forever potrafi przetrzymac okres gwrancji czyli 12 miesiecy i dziala bez wiekszych problemow. Mozna jeszcze rozwazyc zakup MaxPowera, ale sprawa wyglada tutaj podobnie jak w przypadku Foofa. Wszystko zalezy od konkretnego egzemplarza. Innego wyboru, pomijac kupno oryginalnej baterii poprostu nie ma. Edytowane 20 Lutego 2006 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...