Szosiuu Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 witam. mam proste pytanie, padl mi naped cd w california acces 6500 i niewiem co mam kupic zeby pasowalo. czy jesli kupie dowolny np. dvd rom to na 100% bedzie pasował do mojej maszyny ??? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Nie musisz dopasowac do swojego laptopa, zobacz tez czy masz sciagany panel przedni z tacki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 padl mi naped cd w california acces 6500 i niewiem co mam kupic zeby pasowalosiorze też padł napęd w CA i żaden nie pasował z normalnie sprzedawanych. w serwisie zamontowali jej combo za 500 zł :] POWODZENIA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...