Macias2002 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Witam Chcę kupić lapa i zastanawiam się czy karty intela nadają się do grania czy też nie. Zastanawiam się na acerem TM4064 M760 512 ramu 80GB hdd. Jest tam grafika Intel® Graphics Media Accelerator 900 do 128 MB wsóldzielonej pamięci RAM Czy dam radę pograć z tą kartą? Jest jakieś porównanie (testy i pkty) kart graficznych do lapów. Czy różnica w ati x300 a ati x700 jest potężna, a jaka jest różnica w stosunku do intela GMA 900 ? Z góry dziękuję. Z Poważaniem: Macias Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flak Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Witam Chcę kupić lapa i zastanawiam się czy karty intela nadają się do grania czy też nie. Zastanawiam się na acerem TM4064 M760 512 ramu 80GB hdd. Jest tam grafika Intel® Graphics Media Accelerator 900 do 128 MB wsóldzielonej pamięci RAM Czy dam radę pograć z tą kartą? Jest jakieś porównanie (testy i pkty) kart graficznych do lapów. Czy różnica w ati x300 a ati x700 jest potężna, a jaka jest różnica w stosunku do intela GMA 900 ? Z góry dziękuję. Z Poważaniem: Macias Jak chcesz pograc to w intela w ogole sie nie baw...niby prawie wszystko chodzi, ale na minimalnych detalach i w 640x480 ;-) Ati x300 napewno lepsze od tego intela , ale miedzy x700 jest roznica(spora). Zreszta sporo tego w necie, poszperaj. Jak masz kase to bierz x700 Ja osobisie jade jeszcze na HP NC6000 Radeonem 9600 (32mb :| !!) i nie jest źle :) Napewno lepsza od Intelkow... Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioking Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 (edytowane) Witam Chcę kupić lapa i zastanawiam się czy karty intela nadają się do grania czy też nie. Zastanawiam się na acerem TM4064 M760 512 ramu 80GB hdd. Jest tam grafika Intel® Graphics Media Accelerator 900 do 128 MB wsóldzielonej pamięci RAM Czy dam radę pograć z tą kartą? Jest jakieś porównanie (testy i pkty) kart graficznych do lapów. Czy różnica w ati x300 a ati x700 jest potężna, a jaka jest różnica w stosunku do intela GMA 900 ? Z góry dziękuję. Z Poważaniem: Macias No tak, do dzialu "co kupic..." to ciezko zajrzec, gdzie w poradniku jest wszystko elegancko rozpisane co jest lepsze od czego. Czy zajrzenie do rankingow i zobaczenie jak klasyfikuja sie laptopy z ta karta, jak widze tez, czy chocby zadanie sobie trudu skorzystania z wyszukiwarki??? Edytowane 18 Lutego 2006 przez marioking Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hpx4000 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Witam Chcę kupić lapa i zastanawiam się czy karty intela nadają się do grania czy też nie. Zastanawiam się na acerem TM4064 M760 512 ramu 80GB hdd. Jest tam grafika Intel® Graphics Media Accelerator 900 do 128 MB wsóldzielonej pamięci RAM Czy dam radę pograć z tą kartą? Jest jakieś porównanie (testy i pkty) kart graficznych do lapów. Czy różnica w ati x300 a ati x700 jest potężna, a jaka jest różnica w stosunku do intela GMA 900 ? Z góry dziękuję. Z Poważaniem: Macias Dodam tylko że możesz szukać czegoś jeszcze na ATi Xpress. http://www.legitreviews.com/article.php?aid=117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 A ja mysle ze leca procenty za lenistwo!! Wszystko juz bylo na forum + poradniki!! Zamykam!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...