lookash2 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 (edytowane) Wczoraj zdobylem dwa zasilacze firmy Levicom. Słyszał ktoś o tej firmie? Najbardziej zalezy mi na opiniach co do modelu VisiblePower 450 (500) Watt bo ten przypadł mi najbardziej do gustu. Przede wszystkim bardzo cicha praca. Mozna recznie regulowac obroty wentylatorow. No i wyglad jest fajowy. Ale jak z dzialaniem? Jak trzyma napiecia itp.? Wsadzilem go teraz do budy i bede obserwowal czy wszystko ok. Normalnie korzystam z zasilki Chieftec GPS-400AA-101A 400W. Czy oplaca sie przesiadka na tego Levicoma? PS dzisiaj albo jutro wystawiam na allegro kilka takich zasilek, jak i modeli WIN-350PS + PFC. Aha... ten moj VisiblePower 450 (500) Watt to chyba starsza wersja bo na oficjalnej stronie levicom.de widze ze oferowany przez Levicom model ma zlacza PCI-Express i ATX24, a moja nie posiada PCIE i jest tylko 20pinowa ATX. Tutaj macie kilka fotek VisiblePowera: Foto1 Foto2 Foto3 Foto4 Foto5 Foto6 Foto7 i WIN-350PS + PFC: Foto1 Foto2 Foto3 Foto4 Foto5 Foto6 Foto7 Edytowane 18 Lutego 2006 przez lookash2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...