sorbo Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 (edytowane) Prawdopodobnie polecę do USA w marcu i zastanawiam się jakiego notebooka kupić. Jestem zdecydowany na Della 9400 jednak nie wiem jak jest z trwalościa ich sprzętu. PS A moze Sony Vaio ? Tu macie zdjęcia DELLA XPS strasznie mi się podoba - jednak cena mnie odstrasza Zdjęcia ze strony http://www.notebookforums.com Edytowane 18 Lutego 2006 przez sorbo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 A moze bys poszukal troche na forum o I9300/9400 albo przynajmniej zalozyl temat tam gdzie trzeba czyli w Co Kupic??!! Poza tym wykaz czlowieku jakas inicjatywe, co z tego ze jedziesz do USA, mnie to nic nie mowi jaki ten laptop ma byc, do czego sluzyc itd. Pomysle najpierw i wtedy wroc. Zamykam!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...