Skocz do zawartości
mongothealien

zmieniłem zdanie odnośnie AMD

Rekomendowane odpowiedzi

A teraz jak wejdzie Hammer (coprawda na nową podstawkę, ale za to co to będzie za proc! :D) to już w ogóle będzie super - żadnych problemów z uszkodzonymi jądrami, ekstra wydajność i praca w środowisku 64-bit - ja już kaskę zbieram :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]A , no i Witam Clooney`a w teamie ;]] ,takie znane osobistosci :P ,nawet Grincha zapraszamy ;]

Witam, witam :!:

Jedno pytanko mam: czy seti@home może służyć za programik testujący wydajność systemu ? (aktualnie mam Overall=12.0 40% , czas 1h22min.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]Kaeres , to byl zart wnioskuje ?  :) , sa pewne granice optymalizacji  :wink: .Chociaz jak sie przypomni czasy amigi co ludzie potrafili nieraz w 4KB!!! zmiescic to szczena opada...

Nie to wcale nie jest zart. Nawet windows XP chodzilby na 640kB pamieci konwencjonalnej. Ale powtarzam, jakby sie chcialo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panowie a moze ktos mi pomoze . niechce zakladac nowego watku. ja mialem ecs k7s5a i axp 1600 radeona 9000pro stara barracude II i benchmark dawal mi 7400pkt i wkoncu zamienilem se to na to co ponizej odebralem z reklamacji barracude tyle ze IV i przystapilem do testow i.......... wielkie g ..... niespodziewalem sie wielkiego skoku ale przynajmniej 8000pkt a tu jajo 7700. niewiem zabardzo co mam zrobic czy cos w biosie jest tak istotnego ze moze mi urwac jakies punkciki czy cos podobny problem mial kolo ale mu wystarczylo tak mu sie wydaje zamieszanie jakies z hdd. moze wie ktos co moge zrobic ( oprocz kupna nowej karty)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sek w ym ze ktos na tym forum ma identyczny prawie zestaw jak ja i mial nawet taka sama ilosc punktow w benchmarku ale nagle jakies oswiecenie i dostal wzwyzke o 1000pkt.i wydaje mi sie ze moze jakas opcja w biosie cos mi blokuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...