wizner5 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Slyszalem ze zmniejszenie rozdzielczosci z nominalnej w monitorze LCD 17" np. na 1024x768 bardzo pogarsza obraz. Czy jest to prawda i czy az tak zle to wygląda ze praktycznie w ogole nie da sie grac? Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Witam. W grach nawet nie odczujesz że jest inna rozdziałka, jest trochę gorzej ale spokojnie można grać. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 (edytowane) jezeli tak mowisz to znaczy ze jestes slepy jak kret :lol: ale za to fajny masz awatar ;] Edytowane 20 Lutego 2006 przez Lovtza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SR-71 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 W lcd wszystkie rozdziałki oprócz natywnej pogarszają i rozmywają obraz. Najgorzej jest w windowsie,w grach i filmach rozmycie jest mniejsze,ale dużo zależy też od tupu monitora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Gram w 1024/768 obraz w grach jest trochę gorszy, wszystko zależy jak skaluje monitor. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Gram w 1024/768 obraz w grach jest trochę gorszy, wszystko zależy jak skaluje monitor. :) To naprawdę jest względne - dla jednych jest to "trochę" dla innych "obraz znikł - pojawiła się plama" . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek234 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Spokojnie mozna grać. W szybkich grach prawie nie widać różnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 o jezu jestem ślepy w takim razie :blink: ja jakoś nie widze problemu w 1024x768 na mojej 17 moze dlatego ze jest taka stara ze to jej naturalna rozdziałka xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 LoL, też macie problemy z tymi rozdziałkami, każdy ma taka jaka mu pasuje i jaką uważa za słuszna i już. A to tępe [ciach!]... że ta zamazuje, ta sraka, ta owaka, sobie w du.pe można wsadzić. Weźcie się ogarnijcie troche, bo pier.dolicie od rzeczy, denerwuje mnie to jak mówią, że 1024/768 w LCD 17'' jest z pupy, jak komuś pasi to jest git... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SR-71 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 LoL, też macie problemy z tymi rozdziałkami, każdy ma taka jaka mu pasuje i jaką uważa za słuszna i już. A to tępe [ciach!]... że ta zamazuje, ta sraka, ta owaka, sobie w du.pe można wsadzić. Weźcie się ogarnijcie troche, bo pier.dolicie od rzeczy, denerwuje mnie to jak mówią, że 1024/768 w LCD 17'' jest z pupy, jak komuś pasi to jest git... Wrzuć na luz i nie obrażaj innych. :mur: Po za tym głupoty piszesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 (edytowane) Wrzuć na luz i nie obrażaj innych. :mur: Po za tym głupoty piszesz. A 3 ja innych obrażam ? Po prostu wyrażam swoje poglądy człowieku i nie wrzucę na luz, dopóki nie bedziecie pier.dolić takich smutów i głupot. To po co niby robią LCD ? Dla 1 rozdzielczości ?! Qrfa wielu moich kumpli ma mony LCD 17" i wszyscy grają na nich w 1024/768 i ja wraz z nimi jakoś nie odczuwam u spadku jakości obrazu, nie wiem, czy wy macie mony za 800 zł, czy ktoś palnął takie bzdety i wszyscy powtarzają za nim. Qrfa poza tym, nie każdy ma kartę za 1k Pln albo i więcej i nie każdy może sobie na LCD 17" grać na tej jego nominalnej rozdziałce 1280/1024... Edytowane 22 Lutego 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 (edytowane) Co do 1024x768 to jest jeszcze kwestia zniekształcenia obrazu wynikającego z różnych proporcji ( 1024x768 - 4:3 ... 1280x1024 5:4 ) ->Spylon Dla mnie spadek jakości jest znaczny a trochę monitorów widziałem ( m. in. EIZO ). Już lepiej ustawić tryb 640x512 i dublowanie - nic się nie rozmywa. Edytowane 22 Lutego 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) pewnie że się da grać, a jak komuś nie pasi to niech sobie kupi 20,1 cali o rozdziałce 1600*1200 i gra w 800*600 :D będzie miał lepsze dublowanie. P.S. spylon w zupełności się z toba zgadzam! Edytowane 23 Lutego 2006 przez bodziu8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 pewnie że się da grać, a jak komuś nie pasi to niech sobie kupi 20,1 cali o rozdziałce 1600*1200 i gra w 800*600 :D będzie miał lepsze dublowanie. P.S. spylon w zupełności się z toba zgadzam! Hehhe dokładnie, jak już się tak zgadzamy to chodźmy na browarka czy co ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...