TojoEX Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Mam taki mały problem z tym odwarzaczem. Kiedy go podłączam do kompa nie jest on widoczny przez program do update firmware i przez mój komputer. Pojawia sie ten dymek, że urzadzenie jest podłaczone. Klikam Mój Komputer i zonk... :mur: obszukałem wszytskie strony, związane z tym odtwarzaczem. googli mi nie polecajcie bo wyskakują na nim same strony sklepów. :mur: Strona producenta to po prostu tragedia. :mur: ładnie prosze o pomoc. :twisted: Już oszalałaem przez ten odwtarzacz. Ci czy reinstalak Windows pomoże???? :blink: :blink: :blink: Niestety mam Sp2 :cry: :cry: Tutaj link do strony producenta: http://www.z-cyber.net/Products/ZlingSlot.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 zobacz na innym kompie czy bedzie go wykrywal przynajmniej bedziesz wiedzial czy problem lezy po stronie odtwarzacza czy Twego kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TojoEX Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Sprawdzałem, działa. Jutro robie reinstalke Windowsa i wszytko wróci do normy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...