Kor4d Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 jakie jest prawdopodobienstwo ze namierzą mnie po IP z neostrady ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 jakie jest prawdopodobienstwo ze namierzą mnie po IP z neostrady ? bardzo duże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disruptor Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 bardzo dużeBardzo duze to nawet za malo powiedziane... ;) Znajda Cie na pewno i to bedzie tylko kwestia czasu... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kor4d Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 (edytowane) dzieki za info Edytowane 18 Lutego 2006 przez Kor4d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inny Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 a co planujesz wlam do banku >? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 To ze masz dynamiczne IP nie uchroni Cie od wpadki bo wszystkie adresy sa rejestrowane i pozniej wiadomo komu i kiedy zostaly przydzielone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erixon Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 wlasnie wlasnie co chcesz zrobic? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 jesli cos planujesz to chyba najpierw nauka potem ........... lapek z WiFi sie przyda i nocne eskapady :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) jakie jest prawdopodobienstwo ze namierzą mnie po IP z neostrady ? Hehe jesli zadajesz takie pytania,lepiej odpusc sobie to co kombinujesz... chyba ze chcesz stracic kompa i zmienic miesce zamieszkania :lol: Wiem co mowie :-P Edytowane 5 Marca 2006 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Invisible Man Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Hehehehe jak byś na banku uderzał to weź tam z 10% zarzuć mi na konto :) Był bym 1000 krotne dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mujahideen Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Przy okazji zapytam: ile czasu średnio ma się jedno takie dynamiczne IP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Przy okazji zapytam: ile czasu średnio ma się jedno takie dynamiczne IP? W przypadku Neostrady do czasu kolejnego polaczenia ale i nie dluzej niz 24 godziny. Inni providerzy moga i stosuja inne kryteria zmiany adresow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...