boratsc Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Mam wina 2000 i co jakiś czas wyskakuje mi cos takiego: Nie bardzo wiem o co mu chodzi :/ Mam coś ściągnąć czy co ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disruptor Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 (edytowane) Jest to komunikat wyslany za pomoca uslugi poslaniec (net send ...). Sprawdz czy nie masz jakiegos syfa w kompie, a jesli jestes w jakiejs sieci, to moze ktos robi Ci glupi kawal... :wink: Edytowane 18 Lutego 2006 przez Disruptor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3rr0r Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Dokladnie tak jak pisze ci kolega wyzej :) W win2k ta usluga nazywa sie z tego co pamietam messenger-inaczej niz w XP. Klikasz na usludze, zatrzymujesz, wylaczasz. Proste. Na przyszlosc zapamietaj, bo bedziesz musial to prawdopodobnie robic przy kazdym nowym windowsie(tj swiezym systemie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boratsc Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 (edytowane) Że to jest posłaniec to wiem ale nie jestem w lanie bo mam chello (hmm fajnie sie tym bawi u mnie w szole bo wszystkie 100 kompów jest podłączone do jednej domeny i wysyła do wszystkich łącznie z dyrektorem ;)) Wyłączyłem usługe messenger i zobaczymy czy dalej sie będzie badziew pokazywał Edytowane 18 Lutego 2006 przez iqmax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...