Skocz do zawartości
okipol

Problemik Czy To Pamieć :/

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! mam kompa z athlon 3000+ 64 bit winchester na plycie abit AV8 -3rd eye dysk maxtorka zasialcz chieftec 400 wat nagrywaerczka dvd neca nagrywarka cd lite-on karta graficzna winfast A250 td GeForce 4 titanum 4400 i mialem jakies pamieci kupilem pamici Geila 3200 400 Mhz 2x512 RAM i wloylem do kompika stare pamici jakeis no name i czasmi komp robi dziwek jakby wchodzil w stan uspenia na ekranie ledwo widac ze byl przez chwileczke niebieski ekranik windows i sei restartuje :/ . Czym to jest spowodowane bo moze to wirus (przed chiwla ten lamerski wirus mi sei wlaczyl co wylacza kompa ale wczenij go nie było) antywira puszclem nortona i jescze pare popuzczam ael wczesniej tego nie było :/ Wiecie moze co jest grane ?? aha i jak probuje podkrecic proca i robie np PRESET Turbo to mi tak od razu robi wiec raczej to nie wirus :/ pozdro pomozcie !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie no system dziala jest looz ale czasami slysze jakby dysk twardy przechodzil w stan gotowsci i sie restartuje (widac jak ekran mrugnie :/) no ale np dzisaj komp pracuje mi caly dzien i jest looz jest raz tak raz tak :/ lipka po prostu :/ czyli co to beda te pamiatki ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra sformatowalem jak narazie po instalacji (instalowalem wiadome [ciach!]ly) raz sie restartnal i to na poczatku przy wyborze uzytkownika do logowania na system:/ co to moze byc??? niebieski ekranik mignie nawet nie widac napisu a po restarcie windows pisze ze odzyskano sprawnosc systemu po powaznym bledzie:/ ktos moze mi w tej kwestii pomoc:/ pozdrawaim i z gory dziekuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi