Martinii Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Witam, Bylem dzis w Castoramie. Nie maja juz pretow M2. I co gorsza juz nie beda mieli (nawet M3) - jak powiedzial mi pracownik: "Odchodzimy od tych najcienszych pretow"... :( Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Misiu :lol: :lol: Wykrakałem na gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Witam, Bylem dzis w Castoramie. Nie maja juz pretow M2. I co gorsza juz nie beda mieli (nawet M3) - jak powiedzial mi pracownik: "Odchodzimy od tych najcienszych pretow"... :( Pozdrawiam Czyli polowanie na Prety M2 :) Ja dzis jade do M1 aka ...Praktikera, moze jeszcze o Castorame zachacze... zobaczymy czy cos maja! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 wspomnial ktos cos o narzynkach m2, ze trudno dostac? ;) mam tylko dwie.................. dodatkowo jeszcze m1,4 m2,3 m2,5 itd........ az do m22 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Wiedziałem że wspólnymi siłami coś zdziałamy :) Kszonek - poprosze te m22 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Wiedziałem że wspólnymi siłami coś zdziałamy :) Kszonek - poprosze te m22 :lol: a co bedziesz rozwieracał karte do m22 :lol: cool ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 A byles w Metalpolu na Leczyckiej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) ja bym wysłam maila do nv..wymyslili m2 to niech teraz śruby doślą :lol: Edytowane 19 Lutego 2006 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 ja bym wysłam maila do nv..wyyslili m2 to niech teraz śruby doślą :lol:Ta a najlepsze ze na takiej grafie masz pełno wolnego miejsca no ale 1mm na wiekszy otwór do mocowania zabrakło... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) A byles w Metalpolu na Leczyckiej? yoto mówił żeby tam iść, ale pewnie takiej długiej śruby nie będą mieli. Ale nie zaszkodzi się przejść w tym tygodniu. Edytowane 19 Lutego 2006 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 tam powinienes dostac, maja bardzo szeroki asortyment. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 (edytowane) Przez take zbawy to zespułem swojego Radeona fireGl x1... miała ściezki od pamięci tuz przy otworze... zapomniałm podłozyc podkładkę i bardzo ładnie spręzynka rozcieła 2 ścieżki... ale to jeszcze nic: śrubka nie chiała się odkręcic, wkońcu zniszczyłem w niej gwin i postanowiłem piłowac łeb... bosze jak teraz pomyslę to aż mnie serce boli...znikneło trochę małych gówienek z laminatu, ściezki w serwisie naprawili bez problemu jednak nie mieli drabinek rezystorowych więc karta stoi na półce i ładnie się prezentuje.. Jak dla mnie piłowanie i wiercenei w karcie jest zbyt ryzykowne. Dobrze ze misu podesle poce odpowiednie śrubki bo az strach myśleć co by się stało z jego gf.. Edytowane 20 Lutego 2006 przez wisnia666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Myśle że nic by się stało. W okolicach otworów jest kawał pustego laminatu. Mogłbym do m7 spokojnie wiercić :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Byc moze w glebszych warstwach sa jakies sciezki i bys mial zonka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Przy każdej dziurce mam białe kułko. Chyba w obrebie jego moge sie "bawić" dziurka :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 poca bo przekombinujesz-baw sie z pręten fi2 albo szprychą... szkoda karty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Przy każdej dziurce mam białe kułko. Chyba w obrebie jego moge sie "bawić" dziurka :]Raczej nv to uwzgledniała ;] Szkoda ze nie uwzglednili otworów fi3 :lol: Ja tez bym myslał cos z szprycha, na razie szukam gwintownika m2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 hm. osobiscie uzylem śrub 2,5mm z praktikera... weszly na styk i bloczek trzymają pięknie... karta to radeon 9800pro szafirkowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 hm. osobiscie uzylem śrub 2,5mm z praktikera... weszly na styk i bloczek trzymają pięknie... karta to radeon 9800pro szafirkowa.W tym problem ze w radeonie 9800 pasuja idealnie sruby 3mm wiec nie potrzeba kombinowac z mniejszymi śrubami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Znakomity Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Powieksz te otwory na grafie ! Nie wiem po co ta cała zabawa w gwintowanie ? :mur: Nigdy bloku nie wyprobujesz. A btw ja tez mam blok na GPU od misiego, pytalem sie go przez zakupem, czy wszystko pasuje na 7800GT, on powiedzial ze tak ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Jak sobie poradziłes z tym problemem? masz jakies fotki jak rozwiazałes problem za duzej sruby? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Znakomity Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 A wiec tak, otwory na 7800gt maja ciut inny rozstaw niz w bloku sa otwory, doslownie brakuje 2 mm, aby zapasowało. No to wziąłem wiertło i powiekszylem otwory na bloku, tak aby dalo sie w ogole zapasowac, to raz. Po drugie, takze powiekszyłem otwory na grafice, minimalnie, tylko tak aby sruby weszly (te co misiu dal wraz z blokiem). No i przykręcilem. Fotek narazie raczej nie zrobie, bo musialbym rozbierac uklad w/c, aby grafikę wyjac, a nie mam nowej descylki aby dolac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 jak ktos na gwlat potrzebuje czegos takiego to moze np odwiedzic pobliskiego tokarza czy tez mechanik ;) pozatym czasami nie trzeba gwintowac calosci szczegolnie ze top Patryka jest dosc gruby mozna motylki z 2-giej strony zalozyc ma to swoje wady i zalety ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPeder Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 jak ktos by chcial to mam dwie narzynki na zbyciu M2 i M2.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...