vobro Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Mam GeForce FX 5200 i podczas grania w Emergency 3 nagle zaczęły się na ekranie pojawiać białe rozbłyski. Dotknąłem radiatora i mało się nie sparzyłem (karta nie miała wentylatora). Wyłączyłem kmpa. Teraz nie mogę nawet dłużej pograć w Quake 4, bo gaśnie obraz i komp się resetuje, a wcześniej mogłem grać non stop. Czy karta się przegrzała?? Proszę o konkretna odpowiedź co robić, jestem trochę mało doświadczony! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Pierwsze co zrobic to dodac wentyl do tego chlodzenia. Moze jeszcze pomoze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vobro Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Ok, sprubuję, ale 1 gośc pisał, że on miał podobny problem i zainstalowanie wentylatora nic nie dało. Czy możliwe, zęby to była wina przepalającego się ramu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 raczej nie. jak by cos sie z pmieciami działo to by aratami sypalo na prawo i lewo :) wic nie ma sie cczym martwic :) doluz rentylator i powinno byc GiT;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...