RaV[666] Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 http://www.maximumpc.com/features/feature_...2003-01-03.html <- Lookajcie i czytajcie :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 hmm, faktycznie nic nadzwyczajnego. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Niechce zakladac nowego tematu wiec tutaj linkne ,polacy tesh jush przerobili R9500 niePRO 128mb na 9700 PELNEGO !! 8O -- http://pclab.pl/modules.php?op=modload&nam...ge=1&orderdate= -- Ogolnie modyfikacja pochodzi bodajze z overclockers.ru Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 A czego sie spodziewałeś zawsze tak jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 ? No ja sie niczego specjalnego nie spodziewalem ,ale wiem ze sporo osob tak ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 :o oj, panowie! czyżby to początek końca nvidii? jak to mówią: "nosił wilk razy kilka......". Ja ich nie żałuje, tylko znowu zanosi się na monopol ATI. 3dfx chyba cieszy się w grobie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 zadna rewelacja i jescze do tego Radeon 9700 wyprzedza Geforca Fx w Nature 8O Moim zdaniem najabrdziej opłaca się kupić radeon 9500 128Mb przerobić go na 9700 i mieć święty spokój na conajmniej roczek z grafiką :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Może na tamtych testach nie wyszedł rewelacyjnie ale zobaczcie tutaj 3Dmark 2001SE Quake 3 UT 2003 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 słusznie prawisz! kolego prokomputer....chyba nadchodzą wielkie czasy radeonów! ja chce 9700 pro, gdzie jest mikołaj?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 8O Zobaczymy jak wyjdzie ile będą warte te wykresy! Ja już kiedyś naoglądałem się wykresów parcha parchelii i co? na wykresach się skończyło bo dalej to już była tragedia ze stajni Matrox.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...