grzywens Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Witam Mam do was pytanko planuje kupic zestaw glosnikow 5.1 i w sumie mam ten na oku http://sklep.tweak.pl/sklep/Logitech_X-530...LOGX530001.html . Posiadam karte audigy jedynke. widze ze ten zestaw ma podlaczenie 3 x mini jack. Chodzi mi o to czy po kupnie bede mial mozliwosc podlaczenie glosnikow i wiezy rownoczenie do karty:>? Zeby gral zestaw i wieza?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 odpowiedzia jest : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Pytanie tylko po co cos takiego? Jakosci to na pewno nie polepszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Pytanie tylko po co cos takiego? Jakosci to na pewno nie polepszy...To zwykły rozdzielacz - jakość degraduje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Nie chodzilo mi konkretnie o rozdzielacz, ale w ogole o sens rozwiazania X-530 + wieza naraz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzywens Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Mam w miare spoko wieze i chcialem dokupic wlasnie ten zestawik zeby bylo jeszcze lepiej:) Dlatego pytam czy takie polaczenie jest mozliwe:>?? i czy bedzie to gralo jakos ze soba?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Jakoś będzie, ale nie widze sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...