terror Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 (edytowane) z jakiego materiału najlepej zakupić podkładkę pod mysz optyczną ?? Edytowane 18 Lutego 2006 przez terror Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 to zalezy ... wolisz szybki slizg czy moze wolniejszy no i tez kwestia tego ile mozesz na nia pln przeznaczyć najlepsze wyjscie to teraz imo szmatka jest cena ~40pln,dobry poslizg,latwo wyprać nnie niszczy sie tak bardzo jak np. pady plastikowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verul Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 A ja uzywam bialej kartki A4. Zawsze mozna cos zanotowac i moge powiedziec, ze zmieniam podkladki jak rekawiczki, bo np co tydzien :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMkiLeR Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Ja ze swojej strony mogę polecić bardzo fajną i wygodną podkładkę Media-techa LINK kosztuje nie dużo bo 20 zeta i co najważniejsze na wsokości nadgarstka ma spore żelowe wybrzuszenie :D które jest baaaaardzo wygodne i mięciutkie dla nadgarskta Mam creative optyka i wcześniej używałem podobnie jak tu coponiektórzy zwykłej miękkiej szmatki bodajjże z microfibry ale takie "szmatki" nie zdją egzaminu, po paru godzinach grania popatrzcie na swoją ręke, jest taka mała kostka tuż nad zgięciem która podpiera prawie cały cięzar łatwo to dojrzeć bo zwykle jest w tym miejscu niezłe zaczerwienienie :-P (chyba maniacy gierek wiedzą o co mi chodzi) w każdym razie właśnie w tym punkcie wyczuwalne jest największe zmęczenie po takiej kilku godzinnej sesji :wink: w przypadku tej żelowej podładki ten problem wogóle nie występuje po zamianie ewidętnie nie czuje zmęczenia nadgarstka a i szybkość i gładkość prowadzenia sie wyraźnie poprawiła :D jedynie trzeba sie troche przyzyczaić z początku że nadgarstek jest wyżej niz blat ale to wiadome jest mogę zaręczyć ze materiały są b.dobrej jakości a od spodu są specjalne warstwy obciązające i usztywniające cała te konstukcje także nie lata toto przy najmniejszym nacisku po całym biurku :wink: jak za tę cene ~20zł jestem happy i jeszcze jedno nie nawidzę zimnych podkładek tak jak np katka a4 jak mój przedmówca nadgarstek jest bardzo wrażliwym miejscem na temp (pewnie wasze mamy zawsze opowiadały ze tak właśnie sprawdzały temp wody przed włozeniem bobaska do wannny :lol2: ) pozdro all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...