irnlng Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Prosze o podzielenie sie Waszymi uwagami, sugestiami i doswiadczeniami. Bede wdzieczny. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 coz, u siebie zainstalowalem 5 (nie pro) i okazalo sie, ze nie bylo sterow do mojej grafy, co mnie specjalnie nie zdziwilo. Ale slyszalem, ze bardzo dobrze nadaje sie do obslugi multimediow. Niestety z popularnoscia jest gorzej, co oznacza malo oprogramowania, a pewnie jesli juz jest, to swoje kosztuje. Dlatego jednak wole linuxa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Brak oprogramowania == niska popularnosc == brak oprogramowania Do tego licencja, problemy z producentem. Niech lepiej sie zajma spowrotem OSami do setboxow bo na PCty nic z tego nie bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veng Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Brak oprogramowania == niska popularnosc == brak oprogramowania Do tego licencja, problemy z producentem. Niech lepiej sie zajma spowrotem OSami do setboxow bo na PCty nic z tego nie bedzie już się nie zajmą - przecież BeInc przestało istnieć, własnością intelektualną firmy zawładnął Palm. Szkoda - wersja 5.1d0, która wyciekła w sieć zapowiadała całkiem sporo nowości, pozostaje śledzić poczynania ludzi z BeOSOnline - wersja Developer Edition wydawana przez nich jest naprawdę niezła, masę softu, skompilowane dodatkowe narzędzia GNU, aktualne sterowniki - znam sporo osób dla których wersja ta jest jedynym używanym OS ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 instalowalem to jakis czas temu i usunalem predzej niz sie zainstalowalo ;] czyli werdykt: przeciw... system ktory wg mnie nie ma zastosowan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 ja mialem problem z mysza A4Tech i grafika S3Trio3D/2x, do obrubki grafiki ten system jest najlepszy, zeby tylko jeszcze mial wiecej programow ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veng Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 instalowalem to jakis czas temu i usunalem predzej niz sie zainstalowalo ;] czyli werdykt: przeciw... system ktory wg mnie nie ma zastosowan co świadczy tylko o tym że mu się nawet nie zdążyłeś przyjrzeć, a warto, bo mówią, że jest to system biorący najlepsze cechy z innych systemów: prostotę obsługi i wygodę MacOS, shella z Unixa i ...sapera z Windows :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...