kalipawel Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Siema mam pewien problem . Wczoraj siedze sobie na kompie slucham muzy itp. Wszystko jest OK . Ide spac wlaczam kompa a tu nie ma dzwieku :/ Nie wiem co sie dzieje . Probowalem podlaczyc drugie glosniki i to samo . Co to moze byc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Przeinstaluj sterowniki do karty..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalipawel Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Ok juz odinstalowalem ale nie moge znalesc sterownika :/ Moj model karty to SiS 7012 Audio Device PCI . Mozecie dac link do stera ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 A jaka masz ta karte muzyczna?? Sterowniki powinny byc na plycie od producenta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 plyta glowan pewnie k7s5a :D super plytka <ok> sterowniki do dzwieku : www.cmedia.com.tw pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Sprawdziles system antivirem, smieci wyrzucone, Direct najnowszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalipawel Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Kurde nie wiem ktory to sterownik :/ Podajcie link prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 (edytowane) Kurde nie wiem ktory to sterownik :/ Podajcie link prosze z gory cie przepraszam, pomyslily mi sie stery ;) i podalem ci zla strone to link do twoich: http://driver3.sis.com/audio/7012/a12112d.zip Edytowane 18 Lutego 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...