Enrix Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Jaki jest obecnie najlepszy tytul gry snowboardowej...co polecacie?? dzieki z góry.Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisam Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 ja kiedyś sie zagrywalem w cool boarders na psx, jest tego ze 4 części, teraz na pc to chyba nic nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 hmm snowboard na pc... jakoś nie słyszałem o niczym wartym. na konsolki jest cała seria SSX (uwielbiam ją) i amped (bodaj na x-box). Na pc własnie najbardziej mi brakuje takiego ssx :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 w ssx'a uwielbiałem grać ;] szkoda ze nie ma go na pc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Najlepszy SSX, ale niestety nie na PC. Na pc najlepszy , ale bardzo stary BOARDER ZONE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Jeszcze ciut trzeba poczekać ale... http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=5321&a=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Jeszcze ciut trzeba poczekać ale... http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=5321&a=1 kiepsko to dość wygląda :? Niestety ale gry tego typu (freestyle itp) to jedynie na konsolach.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmdal Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Na konsole SSX, na PC ESPN X-games pro boarder. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 na PC może być dobre Torino 2006, dużo zimowych dyscyplin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzymir Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Nieciekawe jest, snowboardu tam nie ma;) ta gra polega na szybkim wciskaniu klawiszy bądź to utrzymywaniu "kulki" na środku za pomocą strzalki w lewo lub w prawo:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 ja gralem w BOARD ZONE wprawdzie giera jest przedpotopowa,ale jak na tamte czasy to wymiata grafiką (3d) i grywalnosc imho jest zajebista, kilka trybow i to uczucie predkosci :) , oprocz tego w kazdym momencie mozna zaszalec w powietrzu poprzez obroty skoki itd. Jak dla mnie to miodzio! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 nie chcem byc jakis upierdliwy... ale ehhmm http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...62&hl=snowboard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...