roni9 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 siemka!! wie ktoś jak wykryc hasło takie jak sie logujesz w xp i pod nazwą uzytkownika jest hasło i wie ktos jak wykryc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 (edytowane) hm...... mozna wejsc na "admina" jak nie ma hasla ( w Home malo kto robi :P "} najlepiej podejzec :P odgadnac mozna ale tak powaznie to..... mozna zrobic reset hasla do konta ale czym to sam musisz........... znalezc :P Edytowane 18 Lutego 2006 przez avecezary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 albo mozesz tez uruchomic windows w trybie awaryjnym wtedy obok konta normalnego uzytkownika pojawia sie tez konto o nazwie administrator , logujesz sie na to konto. W panelu sterowania wchodzisz w konta uzytkownikow, wybierasz konto , ktore Cie interesuje i najzwyczajniej w swiecie wybierasz "Kasuj haslo" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 albo mozesz tez uruchomic windows w trybie awaryjnym wtedy obok konta normalnego uzytkownika pojawia sie tez konto o nazwie administrator , logujesz sie na to konto. W panelu sterowania wchodzisz w konta uzytkownikow, wybierasz konto , ktore Cie interesuje i najzwyczajniej w swiecie wybierasz "Kasuj haslo" ... a jeśli administartor ma hasło...?? :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość swofford Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 ... a jeśli administartor ma hasło...?? :razz:...Wystarczy znać hasło administratora :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 99,9% komputerow z ktorymi mialem do czynienia nie ma zalozonego hasla na koncie administratora...bardzo duzo osob nawet nie wie o istnieniu takiego konta. Tworza tylko jakies swoje konto w momencie instalacji Windows i to wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość swofford Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 99,9% komputerow z ktorymi mialem do czynienia nie ma zalozonego hasla na koncie administratora...bardzo duzo osob nawet nie wie o istnieniu takiego konta. Tworza tylko jakies swoje konto w momencie instalacji Windows i to wszystko Ja dzisiaj (nie licząc swojego kompa)stawiałem system 2 razy i wpisywałem hasło :P A np dzisiaj przy operacji w której pomagał mi jeden z userów bez hasła administratora bym nic nie zrobił :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...