Skocz do zawartości
roni9

Łamanie Haseł

Rekomendowane odpowiedzi

hm......

mozna wejsc na "admina" jak nie ma hasla ( w Home malo kto robi :P "}

najlepiej podejzec :P

odgadnac mozna

ale tak powaznie to.....

mozna zrobic reset hasla do konta

ale czym to sam musisz........... znalezc :P

Edytowane przez avecezary

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

albo mozesz tez uruchomic windows w trybie awaryjnym wtedy obok konta normalnego uzytkownika pojawia sie tez konto o nazwie administrator , logujesz sie na to konto. W panelu sterowania wchodzisz w konta uzytkownikow, wybierasz konto , ktore Cie interesuje i najzwyczajniej w swiecie wybierasz "Kasuj haslo"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

albo mozesz tez uruchomic windows w trybie awaryjnym wtedy obok konta normalnego uzytkownika pojawia sie tez konto o nazwie administrator , logujesz sie na to konto. W panelu sterowania wchodzisz w konta uzytkownikow, wybierasz konto , ktore Cie interesuje i najzwyczajniej w swiecie wybierasz "Kasuj haslo"

... a jeśli administartor ma hasło...?? :razz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

99,9% komputerow z ktorymi mialem do czynienia nie ma zalozonego hasla na koncie administratora...bardzo duzo osob nawet nie wie o istnieniu takiego konta. Tworza tylko jakies swoje konto w momencie instalacji Windows i to wszystko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość swofford

99,9% komputerow z ktorymi mialem do czynienia nie ma zalozonego hasla na koncie administratora...bardzo duzo osob nawet nie wie o istnieniu takiego konta. Tworza tylko jakies swoje konto w momencie instalacji Windows i to wszystko

Ja dzisiaj (nie licząc swojego kompa)stawiałem system 2 razy i wpisywałem hasło :P A np dzisiaj przy operacji w której pomagał mi jeden z userów bez hasła administratora bym nic nie zrobił :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi