ondskapen Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 nagrywarka dziala w 100% nagrywa i czyta wszystko, ale jest maly problem w systemie: -brak autoruna -cokolwiek włoze do niej to w na ikonce pokazuje ze to dysk CD, i nawet jak wloze dvd to pokazuje ze cd ale odtwarza jak dvd wczesniej tego problemu niebylo. nagrywarka Sony DVD+/-RW DW-Q30A system Windows XP professional sp2 da sie coś z tym zrobić? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Ale pokazuje cala zawartosc plytki dvd..?? Jesli tak to nie widze problemu, chyba ze w nazwie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ondskapen Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 wszystko dziala ok, pokazuje cala zawartosc plyty najbardziej bym chcial zeby autorun dzialal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Aaa juz kumam.... Ja w tym celu uzylem malego programiku SpeedXp. Tam jest opcja o obsludze Dvd w WinXp, ale poszukaj bo napewno istnieje rozwiazanie w rejestrze..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ondskapen Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 a mozeliwym jest ze ten problem jest przez to ze mam virtualne dyski porobione? weim napewno ze przed virtalnymi dyskami dzialalo mi wszystko ok. ale nie mam 100%pewnosci ze po instalacji sie to stało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Wiec jesli nie sprawia Ci to problemu to odinstaluje je i sprawdz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...