dadziuk Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Witam! Dzisiaj wczoraj kupiliśmy telewizor LCD Samsung. Podłączyliśmy dzisiaj go do cyfrowego dekodera santelitarnego przez kabel euro-euro. Jednak obraz nie aż tak idealny. Nie wiem jak to wydłumaczyć ale nie jaet tak jak powinno być ;/ Jak myslicie czy może to być winna tego kabla euro-euro (taki najtańszy za kilka złotych :P)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Wiele programów jest po prostu kiepskiej jakości i na dobrym LCD to widać. Poza tym na satelicie programów typowych 16:9 jest prawie że null. Jaki jest obraz na DVD? - tylko wersje oryginalne, pudełkowe, a nie ten szajs z gazet. Generalnie nadawcy w Europie są do tyłu z jakością ( nikła ilość kanałów progresywnych 16:9 high bitrate - ogromna przewaga kanałów z przeplotem o niskim bitrate i 4:3 ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 A jak sie prezentuje po podpieciu do kompa (przez DVI)? Co to problemu, to ciezko powiedziec. Moze jakbys zrobil zdjecie, byloby latwiej cos wydumac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 (edytowane) DVD będzie dopiero w nastepnym miesiącu :P Zaraz zobacze na jakis stacjach zagranicznych.. Do kompa jeszcze nie podpinałem. Wczoraj kupiony jeszcze nie mam kabla :P Edytowane 18 Lutego 2006 przez dadziuk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...