limerro Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 a ja mam takie pytanko: - czy wydajnosc karty sieciowej na plycie np taki uklad Realtek RL8100BL albo ten nowszy na plytach nForce2 8201 bodajze jest porownywalna (lub wrecz taka sama) jak karta sieciowa wkladana do slotu PCI np taka jak mam czyli Genius 100 TXR 3 na ukladzie Realtek RL 8139 ??? - czy karta sieciowa na plycie wplywa obciazajaco na calego kompa ??? no i to tyle narazie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 u mnie wydajnosc sieci lokalnej wzrosla okolo 15% po przesiadce na wbudowana sieciowke (rtl8201bl phy), system nie jest w zaden sposob obciazony, imho jest wlasnie odwrotnie - wbudowana sieciowka zwieksza stabilnosc kompa i systemu, a jak sie dolozy do tego zablokowane pci na epoxie to juz w ogole nie ma sie o co martwic 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...