Hajmon3 Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 No odezwał sie .Nie wkurzaj sie tak bo tu nie chodzi o wyzywanie sie nawzajem ale czasami człowieka cholera weźmie jak widzi taki tamat i jeszcze z tak smiesznymi zarzutami . Ps. Lamer to ten kto on uwarza sie za wielkiego Overclokera(w tym przpadku) i uważa ze inni sie nie znaja na tym co wielce umie Ps2 nie konicznie musi sie to odnosic do ciebie .Ale tylko to od ciebie zależy. Pozdro All Zgadzam sie lamer to ten kto robi tak jak opisales ,czyli jakbys zauwazyl to ty nim jestes. Smarujesz mnie gadkami o nieznajomosci O/C a sam to raczej wielkim Overclockerem nie jestes. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Chłopie posłuchaj to że nie możesz więcej podkręcić to nie musi być (ale może) koniecznie wina proca. Nieczarujmy sie ale ta płyta co masz to "tania chińszczyzna" (moja zresztą też). Jak chciałeś wysoko kręcić to trzeba było kupić Abita lub inną za 500 lub wyżej a nie tą co masz za 250. Pozatym jaki masz zasilacz? Bo na słabym (lub niskiej jakości) to niepodkręcisz. Sprawdź napięcia. Zaktualizuj bios płyty, daj DDRy i sprawdzaj. Sprawdź płytę innym sprawdzonym w OC procesorem(jakimś od kumpla). Wyłącz szajsowate dodatki zitegrowane - sieciówka, dźwięk. Jak nie pomoże to masz wkońcu gwadancje i coś powymieniaj. I niewyzywajcie się panowie od LAM bo to dziecinne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 red46- jak się kręci mnożnikiem to płyta raczej dużo do gadania nie ma ;). A do Hajmona3- naucz się szanować innych userów jeśli chcesz sam być szanowany... Tu nikt nie ma obowiąku Ci pomagać więc radze nauczyć się szacunku do innych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 red46- jak się kręci mnożnikiem to płyta raczej dużo do gadania nie ma ;). A do Hajmona3- naucz się szanować innych userów jeśli chcesz sam być szanowany... Tu nikt nie ma obowiąku Ci pomagać więc radze nauczyć się szacunku do innych. Racja. Bez nerwów...to nie wina Amd, że masz kiepawą płytę... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 No własnie swiete słowa powiedział Mateoosh a po za tym mała poprawka ja sie nie chwale moimi osiagami o/c mi wystraczy to co mam .Zle zrozumiałes pojecie lamer, lamer sie chwali ze umie wiecej niz wszyscy a ja tego nie robie .Chyba lepiej powiedzic dobre słowo i zrozumiec swój bład niz kłucic sie .Janie chce sie z toa kłucic bo nie przychodze ne forum po to .Ale po to zeby sie czegos nauczyc i komus pomóc.Ty narazie sie muśisz nauczyc szacunku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 No własnie swiete słowa powiedział Mateoosh a po za tym mała poprawka ja sie nie chwale moimi osiagami o/c mi wystraczy to co mam .Zle zrozumiałes pojecie lamer, lamer sie chwali ze umie wiecej niz wszyscy a ja tego nie robie .Chyba lepiej powiedzic dobre słowo i zrozumiec swój bład niz kłucic sie .Janie chce sie z toa kłucic bo nie przychodze ne forum po to .Ale po to zeby sie czegos nauczyc i komus pomóc.Ty narazie sie muśisz nauczyc szacunku Ja wbrew pozorom mam szacunek do innych i tez nie chce mi sie klocic na forum. Ale przypominam ze to nie ja zaczalem z wyzwiskami i drwinami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 zapalcie sobie fajke pokoju i po drzazgach... :)- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kita Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 procesor AMD Athlon XP 1700+ Palomino Socket A, magistrala 266 MHz, taktowanie 1.47 GHz, jądro Palomino wentyl MINT (niestety) płyta główna :Gigabyte GA-7VAX Via KT400 ATA/133 + LAN ATX, Socket A, 3x DDR 184-pin (także DDR400), FSB 200/266 MHz, 5x PCI, AGP x8, k. dźwiękowa Realtek ALC650 (6-kanałowa), USB 2.0, Lan 10/100 pamięć :Corsair DDR XMS3200 256MB CL2 symbol CMX256A-3200C2, DDR-400 (400 MHz), CAS 2, 32Mx64, non-ECC, z radiatorem od dwóch miesięcy chodzi na 1750Mhz co daje troszke ponad 2100XP (1730Mhz) poszedłby dalej ale temperatura wynosi 50 stopni a mam zasade że tej temperatury nieprzekraczam ,pomogłaby zmiana tego fatalnego MINTa ale na to trzeba znaleść troszke czasu .pozdrw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 A mi wydaje się jednak że płyta gł. też ma znaczenie, ok wiem że przy podkręcaniu mnożnikiem nie ma to dużego znaczenia ale może parę MHZ więcej by było. Dowodem na to może być stronka którą niedawno oglądałem i były tam wyżyłowane Athlony 2700+ najlepszy wynik to było ponad 3300 MHz a płyty gł. to EPOX a między nimi przewijał się Abit - innych nie było. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 No dobra to zapalamy to fajke :D.Ale zakładajac taki temat chyba wiesz ze sie nararzasz innym .ale na przyszłosc nie zkaładaj takich tematów np napisz w temacie "problem z wykrecaniem antka" lub cos w tym rodzaju . Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 no wejdz na posta wyzej i tam sa opisane super tanie sklepy online. plytke polecalbym jakies MSI KT4 Ultra lub MSI KT3Ultra2. sa super!! A procka to bierz AXP 1700+ AIUGA!! A co sądzicie o Asusie A7V333?Dobry jest do kręcenia procka :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 No dobra to zapalamy to fajke :D.Ale zakładajac taki temat chyba wiesz ze sie nararzasz innym .ale na przyszłosc nie zkaładaj takich tematów np napisz w temacie "problem z wykrecaniem antka" lub cos w tym rodzaju . Pozdro Dobra zapalam fajke pokoju bo wlasnie moj proc chodzi jako 2200+ :oops: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 no i fajnie go wykreciłes i o to chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...