yooguruto Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Moj zacny provider chce wprowadzic 20GB limitu na miesiac. Nie byloby w tym nic dziewnrgo gdyby fakt, ze 20GB to sumarycznie down i UPload. Zwracam sie do uzytkownikow NEO jak i innych uslug w ktorych trzeba uwazac na limit. Prosze, kazda gierka bedzie przezemnie brata pod uwage, w koncu decydujac sie na warunki providera nie moge zalozyc w co bede grywac. Dlatego chcialbym sie spytac ile srednio gra moze zrec łacza. Najlepiej jakby udalo sie tu wyodrebnic te tytuly bardzo obciazajace down i up podczas gry jak i te mniej wymagajace. Ze bede juz mial problemy z p2p to wiem od dawna, dlatego ten watek zostawiam bez komentarza. Interesuje mnie poki co granie na tym limicie. Slyszalem ze uzytkownicy NEO/gracze nigdy nie narzekaja. Ale slyszalem tez o tytulach, ktora zra sporo UPu, a to dla uzytkownikow NEO zadne zmartwienie. Do tego dochodzi uzytkowanie TeamSpeaka, ktory bardziej tez jedzie po UPie. Po prostu chcialbym spytac graczy co Wy na moja obecna sytuacje, kiedy to 20GB to moj limit i na down i upload :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 jak nie bedzesz sciagal b.duzo to te 20gb starczy ci spokojnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...