Mariusz Wróblewski Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 (edytowane) Witam Mam kilka pytań :) 1. Jaką płytę główną mozecie polecić na s370 do ~50zł najlepiej z blokadą AGP/PCI (zamierzam kręcić) 2. Dobre chłodzenie na procka (powinno wytrzymać kręconego p3 650 (cy jakoś tak) Z góry thx za pomoc. Pozdrawiam B) PS: Płytka powinna mieć mozliwość regulacji napięcia Edytowane 18 Lutego 2006 przez Mariusz Wróblewski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Żadna płyta pod s370 nie ma bllokay PCI/AGP chyba że sobie taki układ turbo pll zwany zrobisz. ABIT BX133-RAID Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) A czy istnieje mobo z dzielnikiem 1/5? Bo PCI>40 na FSB 166 mi się nie uśmiecha, a mój p3 Coppermime ma dosyć duży potencjał ;) Jak na razie przepatrzyłem instrukcję Abita SE6 i niestety... :( EDIT #1: Abit SA6 i ST6 też odpadły... :( EDIT #2: Asusy Tusl2-c i Cusl2-c też odpadły Chyba takich w ogóle nie ma :( :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Edytowane 19 Lutego 2006 przez Balu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Jedynie jak ktoś napisał jest jakis mod aby pci i agp nie szły do góry przy zmianie fsb;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Ale czy FSB 166 jest napewno mozliwe? Pozatym, PCI 40Mhz to wcale nie jest dużo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Jak pisali nie którzy na forum podobno dobito do 200 mhz ;] fsb ale znajdź takie pamiątki :>? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Wyobraź sobie Domik że mam jakieś BH od Winbonda, ale kijby to wyczuł co to jest :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) Jedynie jak ktoś napisał jest jakis mod aby pci i agp nie szły do góry przy zmianie fsb;].Jakieś Info pliz? Ale czy FSB 166 jest napewno mozliwe?Wajd extremalne / ranking HWbota ale znajdź takie pamiątki :>?Mam jakieś Hynixy SDRki robiące max FSB 160 ;(ale na 133 spokojnie chodzą 2-2-2-5-7 Po prostu chcę zrobić fajny wynik, a nie chcę zamrdować dysku i grafiki ^^ BTW. Czy jest jakiś mod Vmem dla Solteka SL65-EP? Edytowane 19 Lutego 2006 przez Balu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Balu, wpisz w google BE-6 II( ABIT) + Turbo PLL. Powinno wyskoczyć ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...