fiteg Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Jak w temacie...czekam na wasze zadania na ten temat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 nie wiem co to jest " Pto" ale..... do czego i na czym ma byc lepszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Chyba tak ogólnie ma być lepszy :D Tak na serio, to nie wiem który lepszy, bo nigdy nie miałem HOME EDITION, tylko od zawsze PRO. HE ma trochę mniej funkcji od PRO, których zapewne nie wykorzystasz jak wyjeżdzasz z takim pytaniem :lol: (np. pulpit zdalny, lub wieloprocesorowość). Jak masz procesor "dwujajeczny" lub Pentium z HT, to musisz mieć Win XP PRO, bo HE nie obsługuje wielu procków lub Hyper threadingu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Problemy z czytaniem? Bo ja tu o home nic nie widzę w temacie(a tak poza tym HE obsługuje HT) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Na stronie Microsoftu jest napisane, że nie obsługuje wieloprocesorowości, a ktoś na tym forum napisał, że HT też nie obsluguje. Jak nie mam racji, to mnie poprawcie, ale byłem na 90% pewien, że nie obsługuje. Niestety nie umiem tego sprawdzić, bo mam Athlona64, a nie Pentiuma 4 HT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 NO to odsyłam ponownie na stronę MS > http://www.microsoft.com/whdc/system/CEC/HT-Windows.mspx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barszcz999 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Według mnie nie opłaca sie instalować X64 poniewaz większość sterow nie chodzi i jest niestabilny. Radze pozostać przy XP PRo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 jak masz odpowiedni procek ( 64 bit ) i oprogramowanie to zasowa jak glupi ( same okna smigaja szybciej niz 32 ) a sterki juz sa praktycznie do wszystkich rzeczy firmowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiteg Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 No ok..lecz takie pytanie mi sie nasuwa...Bo mialem winde 64bitowa i niestety nie moge zainstalowac sterów od speed toucha!!! Mam specjalne pod 64bit i gdy po instalacji prosi o podłączenie urządzenia...podlanczam...a to nadal prosi i jest piec!!!nie moge tego zainstalować do konca...i w dodatku lini adsl mi nie wykrywa!!! A co do OC to zauwazylem ze jak mialem xp pro to ladnie zmienialem zegar z 200 do 215...a teraz jak mam windows MCE to zmienie z 200 na 203 to juz winda sie nie uruchamia!!! Czy to jest mozliwe ze do krecenia najlepszy jest xp pro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 niestety nie wszystkie urzadzonka maja stery do 64 ale jak poszukasz to sa sposoby i na to :P a o OC nie pytales sie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barszcz999 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Hehe a ja ściągłem sobie najnowsze sterowniki do karty graficznej (specjalne pod x64) i nie chciały sie zainslatowac, jakis błąd wyskakiwał. Ściągłem jakąś starszą wersje, instalacja przebiegła szybko. Po ponownych uruchomieniu kompa okazało sie ze sterowniki się nie zainstalowaly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiteg Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 No ok...ale ja mam teraz jakos dziwnie tak ze przy OC na Win MCE podniose mnoznik o 2 i juz winda sie restartuje lub nie wczytuje...a jak mialem Win xp pro to zwiekszalem o 15 i był luz...jest to mozliwe..? i czy ma ktos stery do nvidia usb 2.0 pod win xp 64bit? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...