daniel_konio Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Witam...mam problem z dzwiekiem,w grze AOE3. Po kilku minutach grania w grze nie slychac zadnych dzwiekow. Dzwieki znikaja i jest cisza :/ czy wiecie moze dlaczego tak sie dzieje? sterowniki do karty muzycznej przeinstalowywalem (karta SB Live! 5.1), mam windowsa xp. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Sprobuj przeinstalowac gre.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Tez mam te gre ale u mnie nie ma takich problemów. Jesli nie masz sciagnij aktualizacje 1.4 moze to pomoze albo poczytaj w temacie o AoE3 tam chyba było cos na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel_konio Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 (edytowane) gre takze przeinstalowywalem i nie pomoglo :/ teraz czytam teamt o AOE3 moze cos znajde :) wyglada na to ze pomoglo wykasowanie jednego pliku z katalogu sounds :) pozdrawiam Edytowane 18 Lutego 2006 przez daniel_konio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...