Skocz do zawartości
Tolos

Telewizor 29 Cali. Gdzie?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Czy może ktoś powiedzieć , gdzie można aktualnie kupić najtaniej w Warszawie telwizor 29 cali? Będę miał załatwiony transport i zależy mi na tym żeby wiedzieć do jakiego sklepu mam się na początku kierować. Ja znam Media - Markt, MAKRO, Euro AGD. Moze ktoś jednak mi doradzi gdzie najtaniej.Z góry dzięki! Pozdrawiam!

Edytowane przez Tolos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak ale w sumie nie mam zamiaru sie tłuc i szukac na allgero. No chyba że rzeczywiście ceny będą dobre. Chodzi mi o tanie telwizory 29 cali w granicach 900 zł. Za tydzien bede jechal do Warszawy i chce wiedziec gdzie mozna kupic nataniej TV.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poza tymi co znasz to jeszcze Saturn z duzych marketow.

Electro World nie ma co sobie glowy zaprzatac - mimo szumnych zapowiedzi, to bieda i nedza z cenami z sufitu.

Pamietaj, ze do Makro trzeba miec specjalna karte - byle kto nie moze tam robic zakupow.

IMHO w ktoryms z tych trzech: Saturn, MM, Euro najpredzej cos znajdziesz (chyba Euro sie najbardziej nastawia na TV).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki ! bede czekał :) A tak na poważnie ?

popytaj sie tutaj:

http://www.hoopla.pl/

nie wiem czy maja sklep, ale wybrac możesz sobie w mediamark czy euroagd a tam zamówic. Ja tak zrobiłem i nie żałuję. Było taniej o 500 zł niz w MM.

Edytowane przez artmik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi