Tolos Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 (edytowane) Witam! Czy może ktoś powiedzieć , gdzie można aktualnie kupić najtaniej w Warszawie telwizor 29 cali? Będę miał załatwiony transport i zależy mi na tym żeby wiedzieć do jakiego sklepu mam się na początku kierować. Ja znam Media - Markt, MAKRO, Euro AGD. Moze ktoś jednak mi doradzi gdzie najtaniej.Z góry dzięki! Pozdrawiam! Edytowane 18 Lutego 2006 przez Tolos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Szukałeś na allegro? Przecież tam jest pełno telewizorów. Napewno znajdą się sprzedawcy z Warszawy. Telewizor 29" znanej marki można mieć za jakieś 1400-1800 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolos Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Tak ale w sumie nie mam zamiaru sie tłuc i szukac na allgero. No chyba że rzeczywiście ceny będą dobre. Chodzi mi o tanie telwizory 29 cali w granicach 900 zł. Za tydzien bede jechal do Warszawy i chce wiedziec gdzie mozna kupic nataniej TV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Poza tymi co znasz to jeszcze Saturn z duzych marketow. Electro World nie ma co sobie glowy zaprzatac - mimo szumnych zapowiedzi, to bieda i nedza z cenami z sufitu. Pamietaj, ze do Makro trzeba miec specjalna karte - byle kto nie moze tam robic zakupow. IMHO w ktoryms z tych trzech: Saturn, MM, Euro najpredzej cos znajdziesz (chyba Euro sie najbardziej nastawia na TV). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Facet, wyczekaj na promocję w Biedronce i bedzie po kłopocie -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolos Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Facet, wyczekaj na promocję w Biedronce i bedzie po kłopocie -_-Dzieki ! bede czekał :) A tak na poważnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artmik Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 (edytowane) Dzieki ! bede czekał :) A tak na poważnie ? popytaj sie tutaj: http://www.hoopla.pl/ nie wiem czy maja sklep, ale wybrac możesz sobie w mediamark czy euroagd a tam zamówic. Ja tak zrobiłem i nie żałuję. Było taniej o 500 zł niz w MM. Edytowane 21 Lutego 2006 przez artmik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...