Dr@GuN Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 mam takiego złoma tu na squadzie , i chcę wymusić mu magistralę 100mhz bo mam do niego celka 266 do wciśnięcia , na asusie p2b-f robił spokojnie 400 , ale zasilacz poszedł z dymem i nie bardzo mi idzie przekładać z mojego.....więc musze tego della złożyć , jak mu wymusić tę magistralę 100mhz ?? na procku który ma fabrycznie magistralę 100 poszło , ale na tym nie mogę w biosie nic ustawić....co do biosu to wgrałem a08 i nadal nic nie mogę znaleść....miał ktoś styczność z tym szitem ?? :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 odizoluj pin B21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 odizoluj pin B21Opis np. na Tomie :):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 nie wiem czemu ten mod chyba na tym procu nie działa....tak wogóle to to jest coś z tym procem bo na asusie p2b-f nie chodził też.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...