serek_x Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Pytanie jak w temacie, pomóżcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 A to mają być DDR czy może DDR2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Jeżeli DDR: http://www.apollo.pl/do_cmd_win.php?mod=st..._detail&id=6835 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 do ilu ten twinmo się kręci przy def. timingach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 do ilu ten twinmo się kręci przy def. timingach?Z nimi to loteria, moje lecą tak jak w podpisie a standardowe to 2.5; 3; 3; 8. Może patrioty sie uda wyrwać, a jak nie to bierz te twinmosy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) bierz TwinMosy polecam-sam uzywam-patrz na siga :) Edytowane 19 Lutego 2006 przez QRVICH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capitan34 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 (edytowane) Witam i odpowiadam. Nie oszczedzaj na pamięciach bo się przejedziesz jak ja. Zapragnołem mieć duala na kościach 2x256 DDR 400. Kupiłem dual kit TwinMosa i grało wszystko nawet podkręciłem je z 200 do 224 MHz FSB. Pamiatki chodziły bez problemu ale hałas zaczął mi przeszkadzać więc zmieniłem boxowego cooleraka na Freezera 64 i zaczeły się problemy. Jak się okazało paięci zaczeły się grzać i w żaden sposób nie mogłem je namówić do pracy w dualu nawet na standardowej prędkości FSB 200 /poprzedni wentylator + radiator dmuchały powietrzem na pamięci a obecny nie/. Założyłem więc radiatory na pamięci i to był ich ostatni popis- restart komap i zgon. Pamięci gorące jak diabli. Musiałem odczekać aż je mogłem wyciągnąc. Niestety obie padły. Obecnie kupiłem Geile 2x512 nawet niesparowane w niebieskich radiatorach. Włożyłem i poszły w trybie dual. Gorące są i owszem ale zero restartów i problemów. Goraco polecam. TwinMos dla mnie już nie istnieje. Edytowane 21 Lutego 2006 przez Capitan34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...