MaZZeo Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 (edytowane) A mnie się podoba, szczególnie pojazdy i mechy są kapitalne, rozgrywka może wyglądać super Co nie zmienia faktu, że to dalej będzie komercha :mur: Edytowane 31 Lipca 2006 przez MaZZeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Pokaz mi gre, ktora nie jest z zalozenia komercyjna (czyli ma sie dobrze sprzedac). A klimat moze byc fajny. Co prawda osobiscie wolalbym zabawe w uniwersum Battletecha (mam do niego slabosc :) ), ale i to wyglada co najmniej dobrze. Ciekawe jak bedzie z wymaganiami... znajac EA, to specjalnie sie optymalizacja przejmowac pewnie nie beda :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Wymagania pewnie identyczne jak BF 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Wymagania pewnie identyczne jak BF 2.Wątpie. IMO będą trochę wyższe a nawet jeżeli nie to będzie tam tyle dodatkowych efektów, które będę powodowały spadki fps :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Ja tam sobie myslalem ze nie kupie... ale chyba jednak to zrobie, wszystkie bfy mi sie podobalay tylko troche ea mnie wkurzylo z tymi patchami do bf2... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Napaliłem się na tą grę ;) Moim zdaniem wymagania powinny być minimalnie wyższe, przecież silnik ten sam, po prostu to ianczej wyglądający BF2 :) costi --> chodziło mi o to, że to odcinanie kuponów od serii. Nie mówiąc już o tych dodatkach za 80zł (czyste złodziejstwo). Ciekaw jestem co bedzie po BF 2142 oprócz dodatków... chyba nic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Kiedys byl robiony mod do BF2 - Ground Control 2 ale chyba nie doczekal sie realizacji, jesli 2142 bedzie podobny to jestem calkowicie ZA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Mnie sie nowy tryb bardzo podoba z tego co widziałem i to, że to jest przyszłość a nie przeszłość. Podobnie bedzie z ET:QW. Od przeszłości jest tylko et i bedzie rtcw 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 No co ty :lol:. Mnie ciekawi czy bedzie w bf2142 wystepowac bug z wyswietlaniem wroga na niebiesko i przyjaciela na czerwono... skoro to ten sam silnik ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Czekam na demo by zobaczyć kolejną "pijawke" EA. Jak to ten samo silnik to niektórzy nawet nie będą musieli pisać/używać nowych cheatów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Na gamespocie pojawiło sie nowe "hands on" + całkiem ciekawy trailer. Poniżej link: http://www.gamespot.com/pc/action/battlefield2142 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?p=295986#295986 Screeny z gry i ogolnie masa info na temat. Mnie sie to nie podoba, te pojazdy wygladaja smiesznie, jeden wyglada jak apc ale jest jakby poduszkowcem, ta odmiana heli wyglada jak jakis bankomat (?) i ogolnie nie jestem zachwycony... wiele nie zmienią, teraz pewnie szlifuja gierke bo zaangazowano w to najlepsze klanny na swiecie (do testowania gry). Na pewno tej gry nie kupie, wyglada jak mod do bf2. Do tego te zmiaaaany - defiblyrator jako unlock, zmieniony sposob trzymania noza... normalnie MEGA zmiany i tego oczekiwalem ;s. Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 A ja wydam te 140zł czy ile tam bedzie, na "moda do bf2"... mnie to tam nie przeszkadza, a sam czas toczenie bitew (przyszłość) bardzo mi przypada do gustu. Oczywiscie, jezeli bedzie bez bugów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emte Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Oczywiscie, jezeli bedzie bez bugów. pomarzyć dobra rzecz ;) Co do samej gry to obawiam się, że nie dość że stworzyli moda za którego trzeba będzie zapłacić 130zł to coś mi się wydaje, że zrobią z tego cukierkową strzelankę dla 15-stolatków :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Oczywiscie, jezeli bedzie bez bugów. Nie wiem dlaczego, ale to stwierdzenie strasznie mnie rozśmieszyło :lol: , podejrzewam BF2 z nowymi teksturkami w innym czasie z większą ilością unlocków (bleeeee) i podobnymi błędami jak BF2. Raczej nie będe podchodził do tego raz, że wole czasy teraźniejsze, IIWŚ, dwa te unlocki mnie przerażają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Głównym atutem nowego bf jest właśnie przyszłość. Podobają mi sie mechy i właśnie hovercraft. Ja tam czekam na demo z niecierpliwością. Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Lepiej sie prezentuje quake wars, i pod wzgledem graficznym i pod katem rozgrywki. Jest to TEN sam silnik graficzny. EA przez rok probowala usunac niektore bugi i im to nie wychodzilo. Uwazacie, ze jakims cudem w nowym bfie zostana usuniete? Do tego dochodzi fakt, ze gra jest robiona na szybko, juz widac ze niemal jest ukonczona, nie dlugo sie zaczna beta testy a wlasciwie juz sie zaczely i co one dadza? Rozumiem, wywazenie gry, broni, klas, stron konfliktu, ale na pewno bledy z bf2 nie zostana usuniete ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Nie bądź tak pesymistycznie nastawiony. Widać ze grafika ta sama :) mnie dobiły na tych screanach pola i drzewa jak na żywca z BF2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 A mnie malo zroznicowane tereny (przynajmniej na tej jednej mapce) i troche smieszne pojazdy... jedynie mech mi sie podoba a rszta jakas taka dziecinna :\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 A jak myślisz Pioorek do kogo jest ta gra kierowana :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Fajną ideologię sobie przypisujecie do tej gry... to że ktoś ją kupi, tzn ze jest 15latkiem? :-| Nie rozumiem, na jakiej zasadzie to jest? Tzn ze jak kupię BF2 to juz jestem wielki i fajny, a jak kupię BF2142 to co, juz jestem durniem? :huh: Widać wieszacie psy na tej grze, tylko dlatego, ze BF2 ma za dużo bugów... gdyby ich nie było, to by tu nikt nie pisał, ze gra jest dziecinna i głupia. :mur: Nie, nie bronię jej. Jak będzie kiepska, to po prostu jej nie kupię i tyle. Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez MaZZeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Nie o to chodzi, ale o podejście producentów do tej gry, mnóstwo unlocków, pierdółki z nieśmiertelnikami swoich ofiar, które zbierasz po ich zabiciu nożem ... to są rzeczy, które w klanówkach nie mają znaczenia, a oglądnij sobie jak gra jest nagłaśniana przez EA, nie pod kątem super dopracowanych map, poprawienia silnika gry, a właśnie tym, że będzie dużo unlocków i innych pierdółek, które cieszą Freeplayowców i młodych odbiorców, a klanowicze mają statystyki-odznaki-unlocki w głębokim poważaniu i nie używają ich wcale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Nie tylko klanowicze, sam gralem troche w klanie i teraz jestem freeplayerowcem i tez mi sie to nie podoba. Np. zmieniono sposob w jaki trzyma sie noz :lol:. Po co to komu? A te niesmiertelniki to przemilcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Ta ale w klanówkach to wiele rzeczy z normalnygo mp nie ma sensu. Mi tam sie to podoba (nie licząc unlocków :P). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 No dobra, co do tych bugów to sie przekonamy, czy beda czy nie, samobójstwem IMO by było powtorzenie tego co w BF2... ale nigdy nic nie wiadomo. A co do klanowiczów to EA powinni ich nie obchodzic, gra z zalozenia nie jest dla proplejerów, tylko dla tych co sie lubia bawic, klanowicze to mała część ogółu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 A co do klanowiczów to EA powinni ich nie obchodzic, gra z zalozenia nie jest dla proplejerów, tylko dla tych co sie lubia bawic, klanowicze to mała część ogółu...Oj nie wiem. Jesli nie ma sceny to znaczy, ze gra nie zyje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Gra ma nieco wyzsze wymagania niz BF2 i z tego co mi powiedziala osoba na TSsie to bf2142 jest lepszy. Ale nrazie poznaja gre wiec nie wiem zaduzo bo nie siedze z nimi xD Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez Reaktiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Obejrzalem pare gameplay movies np. ten i I powiem ze gra moze byc ciekawa :> tzn nie bedzie totalna klapa na pewno i ja kupie. Fajnie sie koles drze 'meeeeediic' :P. zastanawia mnei koncowka tego filmiku (statek). Dziwi mnie tez to, ze pod koniec koles zostal wystrzelony z 'apc' i polecial doslownie w kosmos. Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) http://video.google.ca/videoplay?docid=-82...rcry+pc+vs+xbox 20 minutowy film z gameplay'a. Ciekawe jest skaknie na dalekie odleglosci ;] Ale zgapili z ET:QW jeden tryb, a mianowicie chodzi mi o bronienie glwonej bazy - napierw trzeba 'zhaxowac' drzwi, zeby sie otworzyly, potem wejsc do srodka i zniszczyc te konsole - identycznie jak w QW -_-. W ogole jak koels zaczyna gadac o unlockach (mozna sie w tym pogubic) to w tle slychac glosy "WOW, ITS AWESOME!" :lol: Edytowane 3 Września 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 NA dzień dzisiejszy gra ma więcej bugów (ciężko w to uwierzyć) niż BF2 do poprawy połowa rzeczy wprawdzie to beta, ale jakoś nie widzi mi si, że w miesiąc poprawią te bugi ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...