yuucOm Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Jak ludzie graja na 5200 ;]. nie ma bata zeby nie poszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 U mnie w 800x600 w low da się grać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Ma już ktoś tego Full'a SP ? Prosze o jakieś screeny + komentarz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Dołaczam sie :D. Też bym chciał mieć fulla ale pewnie 120 zł kosztuje ;/ a jak teraz kupuje gpu to każdy grosz na wage złota.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalus Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Nastepnym razem poszukaj w temacie, HiS wlasnie podawal juz tego linka ;) Pojdzie ci, nie wiem czemu mialoby nie ruszyc ;) Przede wszystkim sorry za nie uwagę, i wielkie dzięki za link do pliku. Wszystko wporządku i działa należycie. Jeszcze raz dziękuje. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) Ma już ktoś tego Full'a SP ? Prosze o jakieś screeny + komentarz... Dołaczam sie :D. Też bym chciał mieć fulla ale pewnie 120 zł kosztuje ;/ a jak teraz kupuje gpu to każdy grosz na wage złota..Niestety nie kupię od razu gry, chyab dopiero sprawię se na święta ;) Ale jednak wcześniej sobie sprawdzę mapki z full'a, także czekajcie na moje screeny :lol: EDIT: Pojawiło sie juz full intro z gry - Edytowane 15 Października 2006 przez MaZZeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Ładne intro. :D Ładnie będzie wyglądać na nasłonecznionych mapkach. Ja wczoraj zamówiłem pre-order. Razem z rabatem wyniosło 103zł razem z przesyłką. Soundtrack by się jeszcze przydał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 A powiedźcie są w nowy BF samoloty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Gralem w to demko i jakos tak lipnie. Piechur to mieso armatnie. Obiekty latajace jakies takie niemrawe, cos jak helikoptery transportowe w poprzednich czesciach. Po demie moge powiedziec ze nie lezy mi ta gra Brakuje mi wielu opcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Gralem w to demko i jakos tak lipnie. Piechur to mieso armatnie. Obiekty latajace jakies takie niemrawe, cos jak helikoptery transportowe w poprzednich czesciach. Po demie moge powiedziec ze nie lezy mi ta gra Brakuje mi wielu opcji Ile razy trzeba powtarzać ? Demo jest okrojone z wielu opcji, które będą w full'u... :P :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Tu już nie chodzi o to, że demo jest okrojone według mnie gra nie dorasta do pięt grywalnością BF2 tak jak BF Vietnam nie dorastał BF 1942. W demo BF2 grałem dopóki nie wyszedł full i od razu pobiegłem do MM, aby kupić po 2142 raczej nie pobiegnę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) Ile razy trzeba powtarzać ? Demo jest okrojone z wielu opcji, które będą w full'u... :P :)Nie dla kazdego unlocki sa wazne ;) Co do intra, to pewnie po obejrzeniu go wiele osob poleci kupic gre ;]]] Edytowane 15 Października 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 OK Czyli w full poprawia to ze do kolesia nie trzeba bedzie juz ladowac polmagazynka, ze rakiety beda przelatywaly przez obiekty, ze mechy dostaj czkawki albo inne badziewia?? szkoda mi narazie wywalac ponad 100zyla zeby przkonac sie ze gra jest niedopracowana i wolna. W BF2 rozgrywka byla duzo szybsza i przyjemniejsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 No z tym, że trzeba wywalić pół magazynka na kolesia to prawda... O ile jeszcze trafisz bo to też jest sztuka :| Mam nadzieje, ze własnie w fullu poprawią takie rzeczy, które wkurzają mnie, Ciebie i innych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Wczoraj sie wlasnie zapienilem :/ Wpadlem do bazy supportem i napiernniczam do kolesia, po serii padl ale drugi 2metry dalej prawie mnie zaciupal bo zabrakloby mi amunicji :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 To slabi jestescie, bo ja supportem do przegrzania sie broni mogę zabić tzrech ;) Trzeba celnie trafiać i zapanować nad bronia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 jonathan - mozemy zagrac na jakimś serwie tak o 22:00. Jeżeli masz TS'a to wbij. Jeszcze się na gg zgadamy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalxp Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 mam pelna wersje da sie nawet pograc w to sczegolnie gdy dorwie sie MECHA albo innego czolga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Wiele nam o grze opowiedziales... moze sie wysil troche? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Co tutaj opowiadać ;] ? daj moze jakieś skriny z map ( z tego co wiem od betatesterów ze SIDI power plant jest jedna z nudniejszych map ;p). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 ogolnie jest to lekko podciagniety BF2 (mi sie wogole nie podoba); a tu pare screenow z singla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) Skąd to macie? To już jest w sklepach? To jest to demko z polskiej strony EA? Bo ja mam ENG z torrenta (MULTI). Mi się bardzo podoba. Fajnie jest ze szturmem/obroną Titana. Pod warunkiem, że jest kooperacja. Bo czasami wpadnie tłum dwoma transportowcami, broni 2 i jest rzeźnia, a można się ładnie bronić w tych korytarzach. Po za tym "głodny" jestem, bo pękła mi płyta od BF2 i jeszcze nie wymieniłem. Jak sie za to w końcu zabrałem, to okazało się, że osoba, która się tym zajmuje jest na urlopie. Teraz znowu zapominam zadzwonić. No to ja czekam, na swój pre-order. edit Ale na tych screenach są różne mapki :blink: Nie tylko Sidi Power Plant edit2 No dobra, przeczytałem jeszcze raz. Nie jest to demo, nie jest to full. Więc co to jest? edit3 Widzę, że jakieś dwuznaczne klimaty (niżej). To żeby nie było niedomówień - mam z torrenta, ale demo Edytowane 16 Października 2006 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 No dobra, przeczytałem jeszcze raz. Nie jest to demo, nie jest to full. Więc co to jest?To jest full tylko go w MM czy Empiku na razie nie kupisz musisz pogadać z ciocią z USA :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 A za dane skad "kupic" od razu zarwie sie bana Tak dla pewnosci pisze zeby pozniej nie bylo niedomowien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 > TUTAJ macie ponad 1,5 minutowy filmik jaki wam nagralem z mapki Cerbere Landing (kompresowalem xvidem, rozmiar 29mb). Tak czy siak imo gra z pewnoscia nie jest stworzona na tryb single ;s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 > TUTAJ macie ponad 1,5 minutowy filmik jaki wam nagralem z mapki Cerbere Landing (kompresowalem xvidem, rozmiar 29mb). Tak czy siak imo gra z pewnoscia nie jest stworzona na tryb single ;sA miała być w ogole ? :blink:. Single tutaj nie istnieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Z tym single to niedokonca pomylka.Gralem singla bf2 na ps2 i calkiem przyjemnie sie gralo.Misje sa zroznicowane i calkiem fajne,jedne bardziej dynamiczne inne mniej,sa unlocki,sa awansy itd. Imho nic by sie zlego niestalo gdyby na pc tez zrobili single player, tyle ze to juz calkiem inna gra wtedy... pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boomer Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 a tu pare screenow z singla Dlaczego z singla? Czyzby gra sciagnieta z internetu? Wszysto oprocz nowego systemu rozgrywki - Titan, pozostaje bez zmian. Kilka poprawek w rodzaju nie moznosci leczenia sie podniesiana w biegu apteczka. Na uznanie zasluguje duza poprawa wydajnosci silnika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 boomer, a co, ksiazke piszesz? BF od zawsze nie byly na singla (przynajmniej te z PC) i to zaden minus... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=29075 wojek ea was szpieguje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...