cinek204 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 witam posiadam nagrzewnice od kadeta ale ma ona nie typowe wymiary nie pasuje do mojej budy. na allegro znalazłem coś takiego http://www.allegro.pl/item86547259_nagrzewnica_od_lady.html nagrzewnica od łady jest większa :) i bardziej pasuje mi do budy czy jest bardziej wydajniejsza niż ta od kadeta ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 To nie jest łada tylko nysa.. Bedzie ona wydajniejsza od kadeta.. Looknij sobie: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=141158 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 dobudy to fiat jak wejdzie na długość nie wadząć o zasiłke... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek204 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 to co ten koleś niema pojęcia od czego ta nagrzewnica jest ??? to mówicie że bedzie wydajniejsza?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 to co ten koleś niema pojęcia od czego ta nagrzewnica jest ??? to mówicie że bedzie wydajniejsza??zależy jak wyczyścisz ja tam widze syf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek204 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 może ona jest brudna z wieszku ale w środku raczej jest czysta jak jej niby używał w wc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Nop.. a w samochodzie to jej pewnie nie bylo.. -.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 może ona jest brudna z wieszku ale w środku raczej jest czysta jak jej niby używał w wc :)ja mam kadetta i czyszcze go już 2 tygodnie a jak sie potrzonsne to i tak wypływa jakiś syf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek204 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 to co opłaca sie to kupić ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 to co opłaca sie to kupić ???ja bym szukał czegoś innego w dzale motoryzacja bedzie taniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek204 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 nic nie moge znaleść :/ od nysy nic niema na moto allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 to koniecznie musi być od nysy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek204 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 nie ale by była wydajna i takich samych wymiarów mniej wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Syrenka 105 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek204 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 nie ma nic na allegro z Syrenki 105 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 A musi być z allegro? Rusz tyłek na szrot póki pogoda dopisuje i zapytaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek204 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 hehe u mnie niema szrotów :/ do pobliskiego mam z 30 km?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ghost_dog Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 kupilem podobna http://allegro.pl/item79259218_79259218.html o wydajnosci ci nie powiem bo jeszcze jej nie zamontowalem ale na oko wyglada niezle po malych przerobkach pasuje idealnie przed zasilator w miejsce 2 najwyzszych zatok 5,25" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek204 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 to nieźle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 kupilem podobna http://allegro.pl/item79259218_79259218.html o wydajnosci ci nie powiem bo jeszcze jej nie zamontowalem ale na oko wyglada niezle po malych przerobkach pasuje idealnie przed zasilator w miejsce 2 najwyzszych zatok 5,25" Ale z tego co widze to ona jest stalowa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Yeap, widac rdze na finach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ghost_dog Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 a stal sie daje lutowac? bo niektore zeberka sa posklejane cyna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...