Cruz Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Witam !!! Mam problem z instalacja systemu windows Xp Professional . Wyskakuje bład że nie widzi stacji dysków . Zastanawiałem sie czy nie trzeba pozmieniać czegoś w dosie albo czy ten windows obsługuje dyski sATA II... Pomóżcie ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Zeby zainstalowac system na dysku SATA, musisz podczas instalacji podac mu stery z dyskietki (powinna byc z plyta glowna) w chwili, gdy pokazuje sie napis "nacisnij F6, zeby zainstalowac sterownik innej firmy" (naciskasz oczywiscie to F6). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruz Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 W tym problem że przy kupnie nie dostałem zadnej dyskietki ... :angry: mam tylko płytke ze sterami do płyty głownej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 stery do SATA masz na stronie producenta mobo albo na CD dolaczonej do mobo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruz Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 mam płyte gigabyte GA-K8T890-9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruz Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 podajcie jakiegoś linka bo nie moge znaleźć prosze ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 A na www.gigabyte.pl nie laska wejsc? Znalezienie stronki z odpowiednimi sterami nie zajelo mi minuty... Masz i nie grzesz wiecej: http://tw2005.giga-byte.com/MotherBoard/Su...A-K8VT890-9.htm Sciagasz odpowiedni sterownik z sekcji "SATA RAID Driver" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...