misiu2099 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 (edytowane) witam ostatnio grając sobie zaczołem mieć zwiechy oraz błędy w grafice :sad: postanowiłem wiec sprawdzic temperaturki w evereście. patrze a tam w ilde grafika ma ponad 70 stopni!! no to rozkręcam bude i patrze na karte a tam wiatrak jest przekrzywiony tzw łopatki haczą o obodowe wiatraka no i w efekcie nie chodzi. wcześniej było wszystko dobrze. no i teraz pytanie do Was czyli do ekspertów : czy mam wymieniać sam wiatrak czy probować go odkrzywić :D czy moze isc do serwisu (karte kupiłem w sierpniu wiec jest jeszcze na gwarancji)?? pozdrawiam aha i karta to gainward geforce 6600 GT ultra 1960 pcx tv-dvi gs Edytowane 18 Lutego 2006 przez misiu2099 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 (edytowane) wymień te badziewne chlodzenie z tym to juz raczej nic nie zrobisz,kup nowe np pentagrama xc 80 alcu/cu Edytowane 18 Lutego 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Jak nie chcesz kupować lepszego chłodzenia to oddaj na gwarancje, powinni uznać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu2099 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 no właśnie chyba raczej cos kupie bo jak oddam to miną wieki zanim to mi zrobią :lol: ma ktos jeszcze jakieś propozycje innych coolerkow?? a i pytanie od nooba :oops: : czy jak bede zakładać na GPU nowego coolerka to musze GPU posmarowac pastą temoprzewodzącą?? :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 no właśnie chyba raczej cos kupie bo jak oddam to miną wieki zanim to mi zrobią :lol: ma ktos jeszcze jakieś propozycje innych coolerkow?? a i pytanie od nooba :oops: : czy jak bede zakładać na GPU nowego coolerka to musze GPU posmarowac pastą temoprzewodzącą?? :oops: Ewentulanie mozesz kupić nvsilecera, albo coś od zalmana. pytanie to ile chcesz na ten cooler przeznaczyć?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu2099 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 no właśnie mój budżet jest narazie ograniczony ale starszych poprosze :D to tak do 100zł żeby juz jakis dobry był :) i mam jeszcze pytanie jak wrzuce do grafy cooler to karta bedzie jeszcze na gwarancji?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Jak będziesz kręcił to Penta XC-80Cu. Tak, ale jak będziesz oddawał na gware to musisz założyć stare chłodzenie. To chyba oczywiste :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 to samo tyczy sie radiatorkow na pamieciach. Jesli cos padnie to musisz je odczepić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...