Skocz do zawartości
Spade

Grafika Do 350 Zl

Rekomendowane odpowiedzi

witam mialem ostatnio kupic sobie grafike za 250 zl lecz dostalem od babci 100 :D i mam lacznie 350 zl na nia :D:D:D:D wiec prosilbym o jakies propozycje co najlepiej kupic ;) pozdrawiam i bardzo dziekuje za wszelkie propozycje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja się nie sugerowałem pamiątkami :) tylko ogólnie grafą (9700 256mb 128bit rox <lol>)

tylko że grafa z linka ma 256 bit, owszem warto zwrócić uwagę że są też 128 bit i to nie jest to i nie warto dawać za nią 300 zł i lepiej zamiast 9700 128 bit wziąć pełne 9500pro (dodam że 128 bit żeby nie było wątpliwości i 8 potoków) ale pojęcia nie mam z czego się śmiać :mrgreen: Edytowane przez Luk3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czy cos takiego oddrazu z ladnym chlodzeniem ;)

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=87493805

Ja bym się bał brać 9700+Silencer bez gwarancji.

Ogólnie nie mam dobrej opini o silencerach.

Zabiły mi dwie karty ATI poprzez przegrzanie mosfetów.

Ja bym się jeszcze zastanowił na kupnem Asusa N6600. W nowszych grach ta karta bedzie się spisywać lepiej niż 9700/9800. Jej zaletą jest również 2 letnia gwara.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To może jeszcze dozbieraj 100zł i kup to :D 1965721[/snapback]

Ja bym się jeszcze zastanowił na kupnem Asusa N6600. W nowszych grach ta karta bedzie się spisywać lepiej niż 9700/9800. Jej zaletą jest również 2 letnia gwara.

Właśnie tak bym zrobił, ale jak nie chcesz GF6600 to bierz tego radka z pamięciami 2,8ns może i niedovoltowane, ale zawsze można strzelić mu vmoda :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi