berez Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) Witam, mam plyte chaintech ct-7aia5 v E / VIA KT133 / uATX zamierzam sobie dokupic pamiec RAM, obecnie mam 128MB 133MHz Czy ktos jest w stanie odpowiedziec na pytanie: czy ta pamiec http://allegro.pl/item87514617_512_mb_sdra...wustronna_.html pojdzie na mojej plycie? Moze jakies porady jak kupowac ramy do starego kompa? z gory dzieki Marek PS dziwi mnie ta brazowa czesci (z prawej strony) w miejscu ukladu. Co to jest? Edytowane 19 Lutego 2006 przez berez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 ta pamięć widać że jest chyba po naprawie :P jedna kostka jest inna ta z końca. Pozatym jakieś brązowe [ciach!]o... niewiem niech się wypowiedzą inni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Ta ostatni kostka to ma naklejke na sobie, a to coś brązowe to też wyglada na naklejkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berez Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 ta pamięć widać że jest chyba po naprawie :P jedna kostka jest inna ta z końca. Pozatym jakieś brązowe [ciach!]o... niewiem niech się wypowiedzą inni w pierwszej chwili tez pomyslalem ze to hologram, ale taki brazowy??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Jak się go oświetla lampą błyskową to potrafi tak wyjść na zdjęciu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...