Jodi Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Witam Jestem szczęśliwym posiadaczem Radeona X800GTO^2 od Shapphire. Zmodowałem go na 16p przez zmiane biosu i chciałem podkręcic trochę zegary. GPU podkręciłem do ~480MHz a pamięci do 520 MHz chwile pochodził i tu nagle zonk. Winda się wiesza, black screen i reset. Co może byc przyczyną wykrzaczania? Ja stawiem na zasiłke - Tracer 400W Hellfire (z obudową). Karta na chłodzeniu boxowym. Ile wykręciłiście na waszych GTO^2 16p na boxowym chłodzeniu i przy jakich temperaturach? Zastanawiem się jeszcze nad zakupem DHES'a Arctic Cooling na karte - czy warto? Jakie są bezpieczne dopuszczalne temperatury dla tej karty? Pozdrafka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 raczej zaslilacz sprawdz jak masz gdzie na czyms lepszym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Tez opstawaiam zasilacz, ale po co zakladam nowy temat?? Tu masz duzy temat o gto i gto2, szukaj troche nastepnym razem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodi Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Żeby coś tam znaleźc to trzeba by ze 3 dni posiedzie żeby to wszystko ogarnąc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 to proobuj sam men i wiecej nie zakladaj tematoof bez sensu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BNX Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Witam , człowieku ten zasilacz to jest bomba z opóźnionym zapłonem. Radze ci kupic Tagana , enermaxa ew moze byc Cheftiec:) zrób to jaknajszybciej jak nie chcesz czegos stracic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Fortronek 400W :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...