Falcone Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Witajcie! :) Jak że jestem początkującm webmasterem nie wygląda to za dobrze! Oceniajcie moją stronę. Adres strony http://www.strefazso.prv.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Witam :) Mi sie podoba :) Oczywiscie zerkalam te na aukcje ;) - a;la chinszczyzna :) - fajne prace :) Gratuuje i pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falcone Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Dzięki za pozytywną ocene! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Nawet fajna stronka. Podoba mi sie mozliwosc zmiany kolorów. @w czym ja pisałes??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falcone Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) Trochę html trochę javascript. Po zmianie serwera będzie php oraz MySQL. Czyli lepsze forum sstem newsów. Edytowane 19 Lutego 2006 przez Falcone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Nie podoba mi się asymetria menu lewego i prawego. Tak ogólnie graficznie, nawet ok. Ale nie podoba mi się ta strona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POSEK Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 fajna stronka ,kawał dobre roboty ,aha zna ktoś jakieś stronki ze skryptami javy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enessis Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Me likey. Bardzo schludnie graficznie wykonana. Zgrabne 'portalątko'. ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falcone Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 (edytowane) fajna stronka ,kawał dobre roboty ,aha zna ktoś jakieś stronki ze skryptami javy ? Skrypty java Skrypty Wpisz tutaj skrypty java i będziesz miał mase genialnych skryptów! :) Wszystkim dziękuję za pozytywne opinie o mojej stronce! Edytowane 20 Lutego 2006 przez Falcone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...