ndx Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 http://www.overclockersclubcanada.com/guid...es/psuledlight/ Fajny modzik podoba mi sie ta czerien :P ale mneijsza z nia dobry pomysl na mod i nie drogi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 i jeszcze jeden ciekawy wygrzbany mod http://www.overclockersclubcanada.com/guid...es/dvdmod.shtml Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Twoja kandydatura na postojebce roku zostala przyjeta ! Doniosla mi "Gora" Gratulacje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Twoja kandydatura na postojebce roku zostala przyjeta ! Doniosla mi "Gora" Gratulacje :D hmm libero wiesz gdzie ma te posty :-) :lol: jestem zatym zeby nie bylo licznika :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 http://www.overclockersclubcanada.com/guides/psuledlight/ Fajny modzik podoba mi sie ta czerien :P ale mneijsza z nia dobry pomysl na mod i nie drogi Ja wiem czy takie fajne, lepiej dac oświtlenie z choinki :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 hmm libero wiesz gdzie ma te posty :-) :lol: jestem zatym zeby nie bylo licznika :-) No jasne bo uzywanie opcji zmien jest bardzo skomplikowane wymaga poswiecenia kilku godzin. lepiej napisac kolejny i robic syf :/ Ale jak sie w ten sposob dowartosciowujesz no to gratuluje. chociaz w tym jestes dobry :lol: :lol: :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 hmm libero wiesz gdzie ma te posty :-) :lol: jestem zatym zeby nie bylo licznika :-) No jasne bo uzywanie opcji zmien jest bardzo skomplikowane wymaga poswiecenia kilku godzin. lepiej napisac kolejny i robic syf :/ Ale jak sie w ten sposob dowartosciowujesz no to gratuluje. chociaz w tym jestes dobry :lol: :lol: :mrgreen: :lol: :lol: dowartosciowuje mnie dziekuje bardzo wiem ze jestem dobry :-) Ciplutkie pozdrowienia dla libero 8) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Krew mnie zalewa jak czytam wypociny jednej z osob i pewnie ndx juz wie czyje to :evil: Wiem że ja też w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iam ludzi, ale już jestem taka małpa :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filutek Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 http://www.overclockersclubcanada.com/guides/psuledlight/ Fajny modzik podoba mi sie ta czerien :P ale mneijsza z nia dobry pomysl na mod i nie drogi Mnie sie on nie za bardzo podoba. Diody bardziej nadaja sie do podswietlenia obudowy od przodu niz do montazu w takim miejscu. W obudowie swiatlo powinno byc bardziej rownomierne. Trudno ze trzeba do tego celu wykorzystac neonik lub katode... Ja bym takiego moda nie robil. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 z tym modem DVD - to klapa - sam mam zrobionego moda CD-Romu - tyle ze diody mam w sirodku od czerwonej do zielonej... - fajnie to wyglada.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Krew mnie zalewa jak czytam wypociny jednej z osob i pewnie ndx juz wie czyje to :evil: Wiem że ja też w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iam ludzi, ale już jestem taka małpa :? Och jakie to smutne. Zeby cie tak zalala raz na zawsze. I spokuj bedzie. wiecej wazeliny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Krew mnie zalewa jak czytam wypociny jednej z osob i pewnie ndx juz wie czyje to :evil: Wiem że ja też w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iam ludzi, ale już jestem taka małpa :? Och jakie to smutne. Zeby cie tak zalala raz na zawsze. I spokuj bedzie. wiecej wazeliny :D hmm nic ci sie nie podoba do wszytskiego muisz dac swoje piec groszy ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...