SarmaX Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Siemka! Mam takie male pytanko. Nagle przestal grac jeden z dwoch glosnikow (zestaw 2.1). Nie wiem jaka moze byc tego przyczyna. Rozebralem dwa glosniki ale tam wszystkie kable sa (chyba) na mijscu, tzn nic nie jest odlutowane. Jak mozna sprawdzic czy ten nie grajacy glosnik dziala? Probowalem miernikiem sprawdzic, czy dochodzi prad, ale zarowno na tym dzialajaycm jak i na nie grajacym pokazuje mi 0V :P Bardzo prosze o pomoc! pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 sprawdz opor czy do chodzi jak nie bedzie zadnego to znaczy ze nic nie dochodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SarmaX Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 sprawdz opor czy do chodzi jak nie bedzie zadnego to znaczy ze nic nie dochodzi wlasnie sprawdzilem i w obu jest opor (sa skoki, ale ogolnie wynik bardzo zblizony do siebie). co dalej ;/ ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcz Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Sprawdzas czy kable mają przejście Możesz każdy głośnik podłączać odobno? Jeżeli tak to zamień miejscami podłączenie. Podłącz do innego żródła dźwięku. Od biedy możesz podłączyć do mikrofonowego to powinien działać jak mikrofon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...